Hisense

Hisense TV-t hozott az EB-szurkolás

Spanyolország fényes győzelmével pont került az idei EB végére, a közösségi vásárlás viszont megy tovább.

A SocialStore-tagok számára is kiemelt esemény volt az Európa-bajnokság és nem csak azért, mert a meccsek idejére elérhető lett közösségi vásárlásra egy csomó speciális termék, köztük például szurkolói nasik és söröshordók, valamint az EB kiemelt szponzorainak nagyértékű tételei is, hanem azért is, mert most először kötötték össze a szurkolást és a vásárlást ilyen módon. A mérkőzések ideje alatt és közöttük folyamatosan pörögtek a termékek, az árak együttes összedobása már-már elengedhetetlen részévé vált a szurkolói magatartásnak azok között, akik letöltötték az Allyos – SocialStore appot, melynek működéséről az alábbi linken találsz több infót.

Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az olyan kisebb tételek ára, mint a Coca-Cola & Lay’s pakk vagy a Heineken söröshordó szinte folyamatosan összegyűlt, sőt, még most is előszeretettel szállnak be ezekbe a tagok. Emellett viszont a közösségi vásárlás valódi ereje is megmutatkozott az EB alatt, hiszen a nagyértékű luxuscikkeket is sikeresen hazavihetett a közösség egy-egy tagja. Legutóbb például a Hisense 55E7KQ 55” okostévét, amit a szerencsés ezúttal mindössze 51 dollárért, azaz nagyjából 18.500 Ft-ért zsákolt be. Egy hagyományos üzletben ennek a készüléknek az ára nagyjából 140.000-150.000 Ft körül van, a Social-oldalon kitűzött célárhoz képest pedig körülbelül 92%-kal olcsóbban jutott hozzá a felhasználó.

Közösségi vásárolni többféleképp lehet, például saját vásárlói csapatot létrehozva, becsatlakozva egy már meglévőbe, vagy akár influenszerek csapatának tagjaként is. A lényeg, hogy mindegyik esetben együttesen történik a vásárlás, és mindenki annyival száll be az ár összedobásába, amennyit neki az adott termék megér. Ha többet tesz be valaki, azzal jobbak lesznek az esélyei is kiválasztásra kerülni. A mostani szerencsés vásárlónak például 51 dollárt ért a Hisense TV, ő ennyivel volt benne a közös vásárlásban, és miután a rendszer véletlenszerűen kiválasztotta, pontosan ennyit kellett fizetnie érte.

Az EB ugyan véget ért, azonban még bőven lesz alkalom a szurkolással egybekötött közösségi vásárlásra, hiszen az appban a Forma-1-szezonra és az Olimpiára is kerülnek fel speciális termékek. De egyébként meg a közösségi vásárláshoz nem kell különösebb alkalom, ezen a közösségi platformon amúgy is a nap 24 órájában megy a közös vásárlás.

Az Allyos – SocialStore közösségi app letölthető a Google Play és App Store felületekről!

Rólunk

Közösségi Vásárlás

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

A Platform

Közösségi Vásárlás

Felfedezés

Ismerd meg a Közösségi Vásárlást!

Kategóriák