Egyedül drága? Együtt összedobjuk.

Benne vagy?

Az Allyos - SocialStore az online vásárlás és a közösségi platformok újragondolt együttese, ahol kedvezményből finanszírozható bármilyen luxustermék.

SocialStore előnyei

Te dönthetsz az új Mercedesed áráról.

A termék árát itt közösségileg finanszírozzák a résztvevők, de végső soron csak egy szerencsés viheti azt haza, az általa gondolt összegért cserébe.

A többiek extra kedvezményekkel gazdagodnak.

Azok, akiknek az adott közösségi vásárlási körben nem volt szerencséjük, a pénzüket levásárolható kedvezményként kapják vissza, és később ismét próbálkozhatnak.

Kedvezmények a kedvenc márkáidtól.

Ha egyénileg vásárolsz, a költéseid után különleges kedvezményeket kapsz, egyenesen a gyártó márkáktól és üzletektől. Ebből aztán lehetőséged nyílik megvenni álmaid termékeit.

A szállítás mindig ingyenes.

Amellett, hogy álmaid iPhone-ját, BMW-jét vagy luxusnyaralását 90%-kal olcsóbban szerezheted meg, a postaköltséget is a gyártók állják neked.

A SocialStore felépítése

Social oldal

Itt zajlik a tényleges közösségi vásárlás. Több száz világmárka és üzlet által kínált luxustermékek érhetők el, melyeket egyedül nem, csak a többi felhasználóval együtt van lehetőség megvásárolni. Az Apple iPhone-tól a Michael Kors táskán át a legújabb Tesla modellekig rendkívül széles választékkal találkozhatunk. Bármelyik termék megvételébe be lehet szállni minimum 1 dolláros (körülbelül 400 forint) beugróval.

Store oldal

A Store olyan, mint egy hagyományos webáruház, ahol mindenki egyénileg vásárolhat. A kínálatban egyaránt találhatók kisebb összegű termékek, illetve nagyértékű luxuscikkek. A platform egyedisége, hogy itt a költések után extra kedvezmények járnak, melyeket beugróként használhatunk fel a Social oldalon. Ha pedig egy közösségi vásárlás során épp nincs szerencsénk, a visszakapott pénzünket szintén itt költhetjük el.

Ők már kipróbálták

zsozéatya kv

“Maga az ötlet nagyon jó, hogy párszáz forinttal be tudsz ugrani egy nagyobb értékű dologba is akár.”

Zsozéatya

rekal kv

“Nem vesztesz vele. Ez csak egy lehetőség. Az egész egy lehetőség kockázat nélkül.”

Rekál

csillsz kv

“Nagyon szeretem, hogyha valami mögött tényleg van egy jó ötlet. Hogyha látom, hogy valaki kitalált valami újat, valami kreatívat, ami tényleg jól működik, ami tényleg megéri.”

Csillsz

Töltsd le az alkalmazást most!

További információkért látogass el az Allyos weboldalra.