Visszatért az utazási kedv

Visszatért az utazási kedv borítókép

Ideje kiválasztanunk idei álomnyaralásunk helyszínét.

Úgy tűnik, ismét kezd visszaállni a régi kerékvágás a pandémia óta bizonytalanná váló turisztikai szektorban. Legalábbis erre engednek következtetni a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren mért adatok, ahol májusban az elmúlt két év legmagasabb utasszámát könyvelték el. Ebben a hónapban ugyanis több mint 1 millió fő választotta a légi közlekedést.

A legnépszerűbb úti célok ekkor London, Párizs, Tel-Aviv, Amsterdam, Frankfurt, Barcelona és München voltak, de nyáron még több izgalmas desztináció közül lehet válogatni. A SunExpress például Törökország harmadik legnagyobb városába, az ókori nevezetességekkel teli Izmirbe indított új járatot, a LOT Lengyel Légitársasággal pedig ismét közvetlenül utazhatunk Budapestről New Yorkba. Spanyolországon belül emellett már 11 úticél is elérhető átszállás nélkül a fővárosból.

Persze nem csak ezek közül a lehetőségek közül válogathatunk. A Washington Post összeállítása szerint idén a legnépszerűbb üdülési célpontok között olyan további helyek szerepeltek még, mint:

  • Horvátország
  • Izland
  • Franciaország
  • Olaszország
  • a Karib-térség
  • Costa Rica
  • Fidzsi
  • Thaiföld
  • Dubai

Az utazási hajlandóság és kedv visszatérésével természetesen a Közösségi Áruházban is egyre több nyaralási lehetőség válik elérhetővé belföldön és külföldön egyaránt. Jelenleg többek között a spanyolországi Aronába és ValenciábaLondonba vagy a Seychelle-szigetekre juthatnak el a szerencsés felhasználók, ahol ötcsillagos luxus és kényelem várja őket. De ha valaki nem szeretne ennyire messzire menni, remek belföldi úticélok közül is választhat, például a Zala Springs Golf Resortban.

A Közösségi Vásárlás azért is kínál egyedülálló lehetőséget a nyaralásra, mert itt az ár szempontjából nincs különbség egy Balaton-környéki vagy egy Abu Dhabiba tett látogatás között, ugyanis mindkettő megszerezhető ugyanannyiért. Az egyetlen tényező, ami számít, az az érdeklődők száma, hiszen minél drágább az úticél, annál több ember kell ahhoz, hogy összegyűljön az ára. Végső soron azonban mindkét esetben csak egy szerencsés kiválasztott utazhat akár 4000 forintért is. A többiek pedig levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket, és később újra próbálkozhatnak.

Ha szeretnél többet is megtudni a SocialStore működéséről és kettős felépítéséről, az alábbi linkre kattintva olvashatsz róla bővebben.

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
utazás,luxusüdülés,luxusnyaralás,Dubai,Seychelle-szigetek,London,New York,Arona,Valencia,luxusüdülése,luxusnyaralása,Costa Rica,Thaiföld,Közösségi Áruház,álomnyaralásunk

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

utazás,luxusüdülés,luxusnyaralás,Dubai,Seychelle-szigetek,London,New York,Arona,Valencia,luxusüdülése,luxusnyaralása,Costa Rica,Thaiföld,Közösségi Áruház,álomnyaralásunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák