Újabb Xboxot vittek el a közösségi vásárlók

ujabb-xboxot-vittek-el-a-kozossegi-vasarlok

Egy újabb XBOX Series X konzol árát sikerült összedobni. A szerencsés vásárló, aki megvehette, mindössze 20 dollárral, azaz körülbelül 7.400 Ft-tal szállt be a 800 dolláros termékbe. Ez tehát azt jelenti, hogy 97,5%-kal olcsóbban szerezte meg. Magabiztosan állíthatjuk, hogy ennél jobb áron máshol nem juthatnál hozzá egy vadiúj konzolhoz, de nagy valószínűséggel még egy használt verziót sem húzhatsz be ennyiért sehol.

Csak a közösségi funkció veszik el

Ha nem te vitted, akkor sincs okod a szomorkodásra. Az XBOX új tulajdonosa ugyanis az egyetlen, aki ténylegesen elvesztette a betett pénzét, hiszen annyiért vehette meg a terméket. A többiek esetében csupán a közösségi funkció veszett el, és az összeg közösségi kedvezménnyé vált. Ezt 100%-ban levásárolhatod a STORE oldalon, ahol több száz kiváló márka és üzlet kínálja legjobb termékeit remek áron, ajándék közösségi kredittel, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz. Nincs ötleted, mire használd fel a visszakapott beugródat? Engedd meg, hogy bemutassunk néhány remek ajánlatot:

Szereznél mondjuk egy JBL GO-t? A kedvezményed beváltásával a legolcsóbban, már 43 dollárért viheted. Ha pedig nem akarod azt felhasználni, akkor a JBL ad neked 3 dollár ajándék közösségi kreditet, amivel megint beugorhatsz az Xbox megvételébe. Ha szerencséd van és téged sorsol a rendszer, ebben az esetben a JBL hívott meg a termékre.

A kedvezmény nagyságáról Te döntesz!

Ne feledd, az XBOX Series X ismét szabad préda, már be is dobhatod az első indollárodat a megvételébe. Minden újabb betett dollárral növeled az esélyeidet a megszerzésére, de végső soron Te döntöd el, mekkora kedvezménnyel akarsz vásárolni. Ha pedig nem szeretnél sokat várni, oszd meg a terméket közösségi oldalaidon a Termékmegosztás funkcióval, és küldj Meghívót barátaidnak! Az új regisztrálóknak az első feltöltésük után ingyenes indollár jár! Ne felejts el a Space csevegőbe is beköszönni, ahol talán azt is megtudhatod, ki vitte haza a konzolt.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák