Újabb XBOX-ot vettek meg a közösségi vásárlók

ujabb-xboxot-vettek-meg-a-kozossegi-vasarlok

Ezúttal 99%-kal olcsóbban vitték el a konzolt.

Az XBOX Series X lett a közösségi vásárlók új kedvence.

Rövid időn belül már a második XBOX Series X árát gyűjtötték össze sikeresen a közösségi vásárlók. A mostani szerencsés ráadásul még a korábbi tulajdonosnál is jobban járt, ugyanis mindössze 6 dollárral, azaz nagyjából 2.200 Ft-tal szállt be. Ez tehát azt jelenti, hogy több mint 99%-os kedvezménnyel jutott hozzá az XBOX-hoz.

A Közösségi Vásárlás lényege ugyebár az, hogy itt egyik luxustermék ára sem fix, mindenki maga döntheti el, mennyit dob be a közösbe. Aki többet, az az esélyeit is növeli, lévén a végén csak egyvalakit sorsol ki a rendszer. Mindazonáltal egyáltalán nem biztos, hogy a legnagyobb betett összeg visz mindent. Sőt, aránytalanul nagy előnyhöz nem is juthat senki, hiszen mindenki maximum csak a célár 10%-ával szállhat be.

Te mire szoktál elkölteni 2.200 forintot? Egy ebédre, egy tubus samponra vagy egy pár új zoknira? Gondoltad volna, hogy ugyanebből a pénzből egy vadiúj Xbox is a Tiéd lehet? Ha még mindig nem hiszed, hát itt a bizonyíték.

Ebben a körben egyébként a legmagasabb tét 68 dollár, azaz körülbelül 24.500 Ft volt, ami még mindig nevetségesen alacsony ár lett volna az Xboxért, világszerte ennél olcsóbban sehol sem lenne beszerezhető.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi lesz azokkal, akik szintén beszálltak, de nem volt szerencséjük? Nyugalom, ők abszolút nem veszítenek semmit. Az XBOX tulajdonosa az egyetlen, aki ténylegesen elvesztette a betett pénzét, hiszen annyiért vehette meg a terméket. A többiek esetében csupán a közösségi funkció veszett el. A pénz levásárolható kedvezmény formájában azonnal visszajár nekik.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák