Te is érezted? Tegnap meghaltak a hagyományos webáruházak.

kv mobilesokk

Egy vadonatúj applikáció fenekestül felforgatja mindazt, amit az online vásárlásról eddig tudtunk. Elérhetetlennek gondolt luxuscikkek tetszőleges áron, kockázat nélkül, világmárkák által kínált beugró kedvezmények… Így működik a jövő vásárlási formája. 

Emlékszel még rá, mik voltak azok a dolgok, amelyekről gyerekként azt gondoltad, ha felnősz, a tieid lesznek? Ki ne álmodott volna arról, hogy egy nap majd egy Mercedes, egy BMW vagy épp egy Porsche áll majd a felhajtóján? Persze ahogy az ember felnő, kénytelen rájönni, hogy mint oly sok más dologról, ezekről is le kell mondania.

De miért is? Mert túl drága? Vagy, mert ha megszakadunk, se tudnánk annyit összespórolni, hogy megvegyük, amit szeretnénk? Mert elfogadtad, hogy a kereskedelem szabályai már csak ilyenek, és ez ellen úgysem lehet semmit tenni?

Túl drága? Egyedül igen, együtt nem!

A SocialStore nevű telefonos applikáció fejlesztői pontosan ezt az alapvetőnek gondolt törvényt hackeltél meg egy forradalmi újítással, a Közösségi Áruházzal. Egy olyan online vásárlási platform ez, ahol a felhasználók a drága luxuscikkek árát együtt, minimum 1 dolláros (körülbelül 400 Ft) beugrókkal dobják össze, majd a végén egyikük véletlenszerű sorsolással megveheti a terméket (például egy Apple iPhone-t, egy Michael Kors táskát vagy épp egy BMW Coupét) a betett összegért cserébe, ami lehet 400.000, 40.000 vagy akár 4.000 Ft is. Merthogy itt bizony a vásárló dönt arról, mennyibe kerüljön a kinézett dolog.

Most jön a csavar: a többiek, akik szintén beszálltak, a pénzüket nem bukják el, hanem levásárolható kedvezményként hiánytalanul visszakapják, majd az applikáció úgynevezett Store részén egyénileg költhetik el, ahol különféle jó áras termékek vehetők le a digitális polcról. Például Persil mosószerek, Paradontax fogkrémek, de akár még Gorenje hűtőszekrények vagy Apple iPadek is. Így akár egy komplett hétvégi nagybevásárlás is letudható itt, ráadásul kiszállítása költség sincs. Ha megveszünk valamit, akkor ráadásul újabb, úgynevezett funkciós kedvezményt kapunk egyenesen a gyártó márka vagy üzlet jóvoltából. Ezzel utána ismételten beszállhatunk egy közösségi vásárlásba, gyakorlatilag ingyen.

Mennyi az annyi?

Ezen a platformon nem időszakos akciókról beszélünk. Itt az év minden napján, 0-24-ben folyik a vásárlás, és nincs limitálva, hogy egy terméket hányszor lehet elvinni. Ha egy adott körben például nem volt szerencsénk, utána ismét próbálkozhatunk, kockázat nélkül. A számok pedig nem hazudnak.  Eddig 1.341 közösségi vásárló összesen már több mint 76 millió forintnyi értékkel lett gazdagabb, mindösszesen 3.2 millió forintnyi kedvezményből. A felhasználóknak pedig már több mint 35%-a vihetett el többször is egy kinézett terméket a kínálatból.

Ideje tehát felhagyni a spórolással. Az ingyenesen letölthető applikációnak hála teljesen más távlatokban gondolkodhatunk vásárlásainkat illetően, és még az óriási infláció mellett is bátran megengedhetünk magunknak bármit, amit gyerekként a felhajtónkra képzeltünk. A Közösségi Vásárlás ezzel igencsak nehéz helyzetbe hozhatja a hagyományos webáruházakat, hiszen a funkció nélküli kedvezmények és a nyereményjátékok üres ígéretei így végleg okafogyottá válnak, melyeket szép lassan a SocialStore egyedülálló lehetőségei szoríthatnak ki.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák