Így épül fel a Közösségi Áruház

Így épül fel a Közösségi Áruház

Nem egy, de két áruházba is belépést kapsz a SocialStore-ban.

A Közösségi Áruház, avagy SocialStore egyedisége nem csak abban rejlik, hogy lényegében a hagyományos bevásárlás és egy közösségi platform fúzióját kínálja. Egyúttal abban is, hogy a pénzveszteség lehetőségét teljesen kiiktatta ebből a folyamatból. Ezt az online applikáció kettős felépítése teszi lehetővé. Az alábbi cikkben megismerkedhetsz a Social és a Store oldalakkal és a köztük lévő összeköttetéssel.

Social: a közösségi vásárlás színtere

A Social az a felület, ahol a tényleges közösségi vásárlás zajlik. Itt több száz világmárka és üzlet által kínált luxustermékek érhetők el, melyeket egyedül nem, csak a többi felhasználóval együtt van lehetőség megvásárolni. Az Apple iPhone-tól a Michael Kors táskán át a legújabb Tesla modellekig rendkívül széles választékkal találkozhatunk. Bármelyik termék megvételébe be tudunk szállni minimum 1 dolláros (körülbelül 350 forint) beugróval. Ha a teljes díj összejött, a rendszer kisorsol egy szerencsés vásárlót, aki nem a terméket, hanem a vásárlás jogát szerzi meg. Azaz megvásárolhatja annyiért, amennyit bedobott a közösbe. A beugró után ugyanis óránként lehetőségünk van további egy dollárral növelni a saját betétünket. Minél többször tesszük ezt meg, annál nagyobb az esélyünk kiválasztásra kerülni.

Store: az egyéni vásárlás színtere

A Store lényegében egy hagyományos webáruház, ahol mindenki egyénileg vásárolhat. A kínálatban egyaránt találhatók kisebb összegű termékek, például Persil mosószerek, Zewa zsebkendőcsomag, illetve nagyértékű luxuscikkek (pl. Apple Tablet, BMW autó).

Multi-kedvezmény: ami a két oldalt összeköti

A Social oldal kapcsán a legnagyobb félelem általában az, hogy azok, akiket nem sorsol ki a rendszer, attól tartanak, elveszítik a betett pénzüket. Szerencsére azonban ez itt nem így működik, hála a multi-kedvezmény nevű innovációnak, mely lényegében összeköti a Social és a Store oldalakat, egyúttal pedig kizárja a veszítés lehetőségét. Ha egy közösségi vásárlás során valakinek épp nincs szerencséje, a pénzét ilyen kedvezmény formájában hiánytalanul visszakapja. Azt viszont csak egy helyen használhatja fel, a Store-ban. Itt bármit levehet a digitális polcról, és a termék árából le tudja vonni a kedvezmény összegének egy részét. A legtöbb árucikk esetében van egy limit, melynél magasabb összeget nem lehet egyszerre beváltani. A multi-kedvezmény ugyanakkor oda-vissza is működik: ha valaki a Store-ban vesz meg valamit, az ár egy részét ilyen kedvezmény formában visszakapja. Ilyenkor azt csak a Social oldalon válthatja be bármelyik futó közösségi vásárlás során.

Subscribe
Visszajelzés
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] jó áras termék vehető meg. A Közösségi Áruház kettős felépítéséről az alábbi cikkben olvashatsz […]

Ezek is érdekesek lehetnek...

SocialStore,Közösségi Áruház,áruház,Social,Store,kedvezmény,multi-kedvezmény

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

SocialStore,Közösségi Áruház,áruház,Social,Store,kedvezmény,multi-kedvezmény

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák