Próbáld ki a Közösségi Áruház csevegőjét!

kv space

Irány a Space!

Téged is vár az exkluzív közösségi tér!

Online vásárolni bárki tud, sőt, remek akciókat is könnyedén találhatsz bárhol. Persze mit is értünk remek alatt? 20%-, 30%-, esetleg 50%-os leárazást? Ha Te is úgy érzed, hogy ennél jobb lehetőséget is találhatsz, jól gondolod, de ahhoz nem elég, ha sima vásárló vagy, Közösségi Vásárlóvá is kell válnod! Mi a különbség? Lényegében az, hogy – mint az az elnevezésből is adódik –, itt egy nagy közösség része leszel, amelyen belül nem csupán a többi vásárló, de több száz világmárka és üzlet is a partnered lesz. Hogy miért gyűlünk mind össze? Egyszerű: azért, hogy a világon elérhető legolcsóbb árakat érhessük el közös erőfeszítéssel, és romantikusan szólva egymás álmait váltsuk valóra álmodozás helyett.

Hogy működik ez? Gondolj rá úgy, mint a közösségi finanszírozásra a hagyományos vásárlásban. A végeredmény: több száz világmárka által kínált luxustermék (pl. egy Apple iPhone 14 Pro Max, egy álomnyaralás a Seychelle-szigeteken, egy Mercedes CLA…) egy online platformon, melyeknek az árát együtt dobjuk össze, minimum 1 dolláros (körülbelül 370 Ft) beugrókkal, ami tetszés szerint óránként növelhető, maximum a teljes ár 10%-áig. A végén egyikünk elviszi legalább 90%-kal olcsóbban, a többiek pedig úgynevezett közösségi kedvezmény formájában visszakapják a betett összeget és azt 100%-ban le tudják vásárolni. Veszíteni tehát sehogy sem lehet.

Na de ahogy mondtuk, a közösségi vásárláshoz nem elég csak vásárolni, az ugyanis közösség nélkül nem működik. Te és az összes többi felhasználó, Ti vagytok azok, akik lehetővé teszik, hogy közösen a világ legolcsóbb árain vehessük meg azokat a luxuscikkeket, amelyeket más helyzetben talán teljesen elérhetetlennek gondolnánk. Mit tehetsz Te ennek érdekében? Elég, ha aktív tagja vagy a közösségnek, ennek elsődleges felülete pedig a Space, azaz a közösségi vásárlók saját exkluzív csevegőfelülete.

Kinéztél egy terméket, és szeretnéd, hogy már egy órán belül összegyűljön az ára? Irány a Space, és toborozz társakat a több ezer közösségi vásárló közül! Nem tudod, mibe lenne érdemes beszállnod? Irány a Space, és kérd ki a többiek tanácsát! Van valami, amit hiányolsz a kínálatból? Irány a Space, és üzend meg a partnermárkáknak, mit listázzanak neked! Tudni szeretnéd, ki volt a legutóbbi szerencsés közösségi vásárló? Irány a Space! Elakadtál vagy kérdésed van? Irány a… Na, szóval érted. Ha közösségi vásárló vagy és szeretnél minél több és minél drágább terméket megszerezni akár 370 forintos áron, akkor neked is a Space-ben a helyed.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák