Pattanj fel a Last of Us-vonatra, vásárold meg a játékot a neked tetsző áron!

lastofus kv

Jövő héten érkezik a Last of Us várva-várt televíziós feldolgozása az HBO Maxra. Ha szereted a jól megírt poszt-apokaliptikus történeteket, akkor ez garantáltan tetszeni fog. A videojátéknak hatalmas rajongótábora van világszerte, ha a sorozat kiadása előtt te is utánajárnál, mire ez a nagy felhajtás, most akár 380 forintért is megszerezheted a game-et PS-re.

A díjat közösen dobjuk össze, az árról te döntesz!

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy beszállsz a szabadon választható PS/Xbox játék közösségi vásárlásába a minimum 1 dolláros, azaz körülbelül 380 forintos beugróval, vagy amennyivel szeretnél. Óránként viszont csak ugyanennyivel növelheted a betett összeget. Ha nem vagy biztos benne, hogy tetszeni fog-e a játék, akkor ez a legjobb lehetőséged, hiszen így egy kifli árából is hozzájuthatsz, ha szerencséd van.

Ha nincs szerencséd, a pénz visszajár!

Ha nem te veheted meg, akkor a pénz közösségi kedvezmény formájában visszajár, és azt le tudod vásárolni több tucat remek árú minőségi terméken. Veszíteni így garantáltan nem tudsz, cserébe ráadásul a világon elérhető legolcsóbb áron vásárolhatsz.

A sorozat január 16-tól lesz látható, addig bőven össze lehet dobni a 120 dolláros célárat. Ha ismersz 12 rajongót, akinek megér 10 dollárt, akkor küldj nekik Meghívót a Profilom menüből, illetve élj a Termékmegosztás lehetőségével és oszd meg a terméket saját közösségi média-felületeiden! Az új regisztrálóknak az első feltöltésük után ajándék beugró jár.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák