Nyakunkon a Black Friday!

Nyakunkon a Black Friday

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár.

A SocialStore-ban minden nap Black Friday van!

Ahogy azt egyszer valaki humorosan megjegyezte, a Black Friday az egyetlen olyan ünnep, amelynek létjogosultságában mindenki egyetért. Viccet félretéve, ezt a napot valóban sokan várjuk, hiszen rengeteget spórolhatunk meg a nagy üzletek és márkák által kínált elképesztő kedvezményekkel.

Talán te is belefáradtál abba, hogy folyamatosan a legolcsóbb ajánlatokat és olyan kedvezményeket kell vadásznod, amelyek meg sem közelítik az elképzeléseidet. Ha igen, bizonyára nagyon vártad ezt a napot. Viszont ha kipróbáltad már a Közösségi Vásárlást, akkor tudhatod, hogy ennél még jobb ajánlatokat találhatsz, ráadásul te magad dönthetsz az árról. A platform lényege, hogy a felhasználók a luxustermékek árát közösen dobják össze, és mindenki maga döntheti el, mennyit szán rá. A végén egy szerencsés hazaviszi, akit a rendszer véletlenszerűen sorsol ki.

Vegyünk például egy LG 32” UHD 4K Monitort, melyet a Black Friday keretében az Amazon 28%-os kedvezménnyel kínál, 249.99 helyett 179.99 dollárért. Ugyanez a termék a SocialStore-ban 10 dollárból is megszerezhető, feltéve, ha van úgy 150 érdeklődő, akinek szintén megér ennyit. Nézzünk egy másik LG terméket, mondjuk egy QNED 8K okostévét! A Best Buy 100 dollárt enged most belőle, közösségi vásárlóként viszont csak az engedmény 10%-ából a tiéd lehet.

A SocialStore-ban ráadásul úgynevezett közösségi kedvezmény érhető el, ami biztosítja azt, hogy a pénzüket ne veszíthessük el. Ha ugyanis közösségi vásárlás során nem kerülünk kiválasztásra, azaz nem mi vehetjük meg a kiszemelt terméket a betett pénzünkért cserébe, akkor az összeget levásárolhatjuk az úgynevezett Store-ban. Itt egyéni vásárlás zajlik, de a termékek árából le tudjuk vonni az összegyűlt közösségi kedvezményeinket. Ha pedig nem rendelkezünk ilyennel, vagy nem akarjuk elhasználni, akkor ajándék kedvezményt kapunk, amit aztán közösségi vásárlásra fordíthatunk.

Ellentétben a Black Friday-jel, ezek a kedvezmények az év valamennyi napján elérhetők, és itt nem a márka vagy az üzlet mondja meg, mennyit enged az árból, hanem te magad. Döntsd el, hogy 10, 50 vagy épp 100 dollárt ér-e meg a termék. Veszíteni úgysem tudsz, a legrosszabb esetben közösségi kedvezménnyel gazdagodsz.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közöségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Közösségi Áruház,Black Friday,SocialStore,LG,Amazon

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Közösségi Áruház,Black Friday,SocialStore,LG,Amazon

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák