Nagy megújulások várhatók a Közösségi Áruházban

nagy megújulások várhatók a közösségi Áruházban

A termékkínálat és az elérhető szolgáltatások terén is bővülésre számíthatunk.

A Közösségi Áruház, azaz a SocialStore új verziója hamarosan elérhető lesz a felhasználók számára. Ebben nem csupán új termékek kerülnek fel mind a Social, mind a Store oldalakra, de számos új szolgáltatás, valamint funkció is hozzáférhető lesz. A vásárlók többek között egymással is tudnak majd kommunikálni, illetve újabb hírességek csatlakoznak a platformhoz.

A közösségi vásárlás, vagyis lényegében a hagyományos online vásárlás és a közösségi finanszírozás fúzióját megvalósító applikáció egyedülálló lehetőségeket kínál a vásárlásra. Ez az a platform, ahol a vásárlók a különböző luxusterméket (pl. Apple iPhone-ok, Samsung okostévék, Michael Kors táskák, BMW Coupé-k) árát közösen adhatják össze, elérhetővé téve azokat bárki számára.

Az applikáció most újabb szolgáltatásokkal és meglepetésekkel egészül ki, még teljesebb és sokszínűbb élményt nyújtva a felhasználóknak. A felületen egyrészt egy saját belső chat lesz elérhető, melyen keresztül a vásárlók egymással is tudnak kommunikálni, megoszthatják tapasztalataikat és szerzeményeiket, továbbá toborozhatnak majd egy-egy futó közösségi vásárlás sikeressége érdekében.

A koncepció elsődleges mozgatórugója a közösség ereje, azaz itt mindenki maga gondoskodhat arról, hogy az ár minél gyorsabban gyűljön össze. Ezt azzal segíthetik elő, ha minél több barátot, ismerőst hívnak meg, illetve, ha az adott termékkampányt népszerűsítik saját oldalaikon. Utóbbira hamarosan közvetlenül is lehetőségük lesz, a futó kampányokat ugyanis külső felületeken is meg lehet majd osztani, így a barátok, ismerősök már egy kattintással részesei lehetnek a vásárlásnak.

A SocialStore történetében mindig is nagy szerepet játszottak a híres influenszerek. Azelőtt többek között Zsozéatya, Rekál, Csillsz és Apple Pie kóstolt bele a folyamatba, valamint az így vásárolt termékeket személyesen is eljuttatták rajongóikhoz. Ezen a téren még több izgalmas kampányra és friss arcra számíthatnak a felhasználók. A platform új verzióján ugyanis még több híresség lesz megtalálható, akikre akár közvetlenül is fel tudunk majd iratkozni. Az influenszerek a legszélesebb tematikájú oldalakról érkeznek majd, így garantáltan mindenki megtalálja majd a kedvencét.

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan is működnek majd ezek az újdonságok és milyen egyéb izgalmak várnak a felhasználókra, kövesd figyelemmel folyamatosan frissülő cikkeinket! Ha pedig szeretnél többet megtudni a Közösségi Áruházról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
termékkínálat,Közösségi Áruház,Közösségi Áruházban,SocialStore,Csillsz,Apple Pie,Zsozéatya,Rekál,Apple,Samsung,Michael Kors,BMW

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

termékkínálat,Közösségi Áruház,Közösségi Áruházban,SocialStore,Csillsz,Apple Pie,Zsozéatya,Rekál,Apple,Samsung,Michael Kors,BMW

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák