Minőségi szépészeti termékek tetszőleges áron

mac ajandekkartya

A MAC ajándékkártya már elérhető a SocialStore-ban.

60.000 Ft értékű tetszőlegesen választott termék akár 4.000 Ft-ért.

A Közösségi Áruházban számos kiváló ajándékkártya érhető el, amelyek közül érdemes lehet a karácsonyi ajándékot is kiválasztani. Ha nincs jó ötletünk, vagy szívesebben hagynánk szeretteinkre a döntést, akkor különösen jó ötlet egy ilyen meglepetés.

A MAC ajándékkártya például remek választás feleségek, legjobb barátnők, édesanyák vagy bármilyen más hölgy ismerősök számára, akik szeretik a minőségi szépészeti termékeket. A Social oldalon elérhető kártyával 150 dollár, azaz körülbelül 60.000 Ft értékben van lehetőségünk vásárolni. Az üzletekben elérhető szemhéjfestékektől az alapozókon át a különféle kiegészítőkig bármit választhatunk a megadott limitig, hogy összeállítsuk saját készletünket. A giftcard különösen jó döntés olyan urak számára, akik inkább nem kísérelnék meg maguktól megtippelni, hogy ezek közül párjuknak mire van szüksége.  

Nem a minőségről, a magas árakról kell lemondani!

A jelenlegi árak mellett sokan gondolhatják úgy, hogy a szépészeti termékek közül sem éri már meg a legjobb minőséget beszerezni. Pedig nem a minőségről kell lemondani. A Közösségi Áruházban mindenki maga döntheti el, mennyi pénzt szán egy-egy tétel megvételére, a teljes összeget pedig a közösség egésze adja össze.

Tehát ha szerencsénk van, akár 4.000 Ft-ért is megvehetjük a 60.000 Ft értékű kártyát, és így még bőven marad keretünk arra, hogy a többi családtagot is megajándékozzuk. Ha pedig épp nem minket sorsol ki a rendszer, a pénzünket levásárolható kedvezményként visszakapjuk, és utána ismét próbálkozhatunk. A statisztika alapján előbb-utóbb biztosan sikerrel járunk.

Karácsonyig pedig még több mint egy hónap van hátra, szóval itt az ideje elkezdeni inelni, hogy december 24-én minden ott legyen a fa alatt, amire szeretteik vágyhatnak.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák