Milliókat is érhet a Muziker ajándékkártya

milliokat-is-erhet-a-muziker-ajandekkartya

A Közösségi Vásárlás fogalma egyre többek számára válik ismerőssé. A jelenlegi gazdasági helyzetben ez az innovatív új közösségi platform számos problémára megoldást kínál, így a brutális áremelkedésre, az inflációra és a luxustermékek hozzáférhetőségére is.

A koncepcióban sok hasonlóság fedezhető fel a hűségpontokkal és a közösségi finanszírozással is. Lényegében ezek bizonyos sajátosságait kombinálva és a vásárlásra kihegyezve született meg a SocialStore, melynek lényege, hogy a drága luxustermékek árát a felhasználók együtt dobják össze, minimum 1 dolláros beugrókkal. Végül egy szerencsés megveheti a betett összegért cserébe, míg a többiek a pénzüket levásárolható kedvezményként kapják vissza a Store nevű oldalon, ahol mindenki egyénileg vásárolhat.

Új telefonodra vagy kocsidra a Muziker hív meg

A Store-oldalt az teszi még egyedivé és forradalmivá, hogy az itt sorakozó üzletek és márkák a vásárlások után közösségi kreditet, úgynevezett indollárt ajándékoznak a vásárlóknak, amivel ők be tudnak szállni bármelyik közösségi vásárlásba. Így tehát például a Muziker ajándékkártya után, amelynek ára 160 dollár, 1 ajándék indollár jár, amivel például egy Apple iPhone, egy Xbox konzol, egy GoPro Hero 11, de akár egy többmilliós Mercedes CLA vagy BMW Coupé közösségi vásárlásába is be lehet szállni. Ha szerencséd van, akkor a termékre a Muziker hívott meg, hiszen nekik hála ingyen jutottál hozzá.

mbelso hun

Ha nincs szerencséd, a pénzt a Muziker jóváírja

Felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha összejön a termék ára, de nem te voltál a szerencsés egy, aki megvehette. Ebben az esetben magabiztosan állíthatjuk, hogy elég szenzációs, ami történik, hiszen az 1 dollárt, amivel részt vettél a közösségi finanszírozásban, és amit ajándékba kaptál, a Muziker még jóvá is írja neked. Vagyis a következő $160-os utalvány megvásárlásakor te már csak $159-t fizetsz. Mi másra hívhat még meg a Muziker? Arra a sok száz prémium termékre, amely a teljes platform kínálatában érhető el.

Ha szeretnél többet megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák