Mi mindent vásárolhatunk meg a Közösségi Áruházban?

Mi mindent vásárolhatunk meg a Közösségi Áruházban

Itt a vásárlók mondják meg, mi kerüljön a polcra.

A Közösségi Áruház, avagy SocialStore először is nem egy, hanem két áruház együttese, melyek Social és Store néven érhetők el. A két felület termékkínálata részben különböző, részben ugyanazok az árucikkek is megtalálhatók bennük.

A Social a tényleges közösségi vásárlás színtere, azaz itt csak drágább luxustermékek érhetők el. A teljesség igénye nélkül például az alábbiak:

  • JBL GO,
  • Apple iPhone,
  • Sony PS5,
  • Michael Kors táska,
  • Breitling karóra,
  • BMW Coupé,
  • Seychelle-szigeteki nyaralás,

és így tovább.

A Store ezzel szemben az olcsóbb, a hétköznapi nagykereskedelmi hálózatokban is elérhető termékek felülete: Gillette borotváké, Finish mosogatószereké, Philips hajnyíróké.

Ugyanakkor itt is megtalálható néhány luxuscikk, bár ezek ritkábban fordulnak elő. Itt ugyanis csak egyedül vásárolhat mindenki, tehát a termék teljes díját ki kell fizetnie, bár jelentős kedvezmények mellett. A Social felületen viszont az érdeklődők közösen adják össze egy-egy dolog árát.

Mindkét felületben közös, hogy a kínálat rendkívül széleskörű. De mi alapján dől el az, hogy hova mi kerüljön? Nos, ezt egyrészt a Közösségi Áruház partnerei döntik el. Ők azok, akik a saját termékeiket itt felkínálják aszerint, minek a közös megvételében látnak potenciált és mit hajlandóak kedvezményesen értékesíteni a Store-ban. Ezt ugyanakkor nem hasraütés-szerűen döntik el, hanem a felhasználók visszajelzései alapján.

Nekik ugyanis folyamatosan van lehetőségük jelezni, hogy mit látnának szívesen a Social és a Store oldalon. Mindenkinek fontos visszajelzés, hogy mire mutatkozik a legnagyobb érdeklődés, hiszen minél többen vetnek szemet egy adott termékre, annál gyorsabban jön össze az ára. Ezeket az igényeket több fórumon is lehetőség van megüzenni. Egyrészt az applikáción belüli chaten, a Help Centeren, illetve akár e-mailben is.

A felhasználók emellett arról is gondoskodhatnak, hogy egy a kínálatban lévő termék ára gyorsabban gyűljön össze. Ehhez nem kell mást tenniük, mint maguktól meghívni annyi barátot és ismerőst, amennyit csak tudnak.

Ha szeretnél többet megtudni a Közösségi Áruház kettős felépítéséről, az alábbi linken keresztül további érdekességeket is olvashatsz.

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
Közösségi Áruház,SocialStore,termékkínálat,Apple,Sony,Michael Kors,Breitling,BMW,Gillette,Philips,Közösségi Vásárlás,Közösségi Áruházban,vásárlók

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Közösségi Áruház,SocialStore,termékkínálat,Apple,Sony,Michael Kors,Breitling,BMW,Gillette,Philips,Közösségi Vásárlás,Közösségi Áruházban,vásárlók

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák