Megújult a Space, új funkciók érhetők el a belső csevegőn

megujult-a-space-uj-funkciok-erhetok-el-a-belso-csevegon

Egy hosszabb frissítési folyamat végére érve elérhető lett a megújult Space, vagyis az Allyos – SocialStore belső közösségi tere csak és kizárólag közösségi vásárlók számára. Az Allyos célja a kezdettől fogva az volt, hogy egy új közösségi platformot hozzon létre kifejezetten a közösségi vásárlók számára, vagyis olyanoknak, akik szeretnének akár teljesen elérhetetlennek gondolt luxuscikkekhez jutni elérhető áron, kihasználva a közösségi finanszírozás erejét a hagyományos vásárlásban. Így tehát ez az egyetlen olyan platform világszerte, ahol világmárkák prémium termékeit a vásárlók együtt finanszírozhatják, minimális összegek bedobásával. Ha a célár összegyűlt, a rendszer kiválaszt egy szerencsést, aki megveheti a tételt annyiért, amennyivel részt vett, mindenki más pedig levásárolható kedvezményként válthatja be a pénzét.

Az úgynevezett közösségi vásárlás sikere és működése teljes egészében a közösség aktivitásán múlik, nem véletlenül szerepel a nevében is a szó. A szervezkedésnek pedig az elsődleges felülete a Space, vagyis az exkluzív belső csevegő a felhasználók számára. Itt tudnak toborozni, megosztani gondolataikat, vásárlásaikat és kapcsolatban maradni egymással. Itt a többi közösségi oldallal szemben nincs visszafogás, korlátozás, mindenki első kézből értesül mindenről. Az elmúlt időszakban folyamatos tesztek zajlottak a minél jobb élmény érdekében, a felhasználók mellett a platformhoz elsőként csatlakozó influenszerek is részt vettek a folyamatban. Az összes felmerülő igényre építve a Space egy nagy fejlesztési folyamaton ment keresztül és most megújult funkciókkal kiegészülve még közösségibb és hatékonyabb felületet kínál a vásárlóknak.

24 06 07 02

Új funkciók, új közösségi élmény

A platformhoz csatlakozó, és itt saját vásárlói csapatot alapító influenszereknek saját szobáik vannak, melyeken belül közvetlenül a csapattagokhoz tudnak szólni, illetve a hozzájuk csatlakozó valamennyi közösségi vásárló is itt kommunikálhat egymással non-stop. Rekál az első influenszer, aki már saját vásárlói csapatot hozott létre a SocialStore platformon, és azóta több PlayStation 5 konzolt, illetve kontrollert segített összedobni követőinek. Ha már csatlakoztál a csapatába, akkor automatikusan bekerülsz a FIFA-király szobájába a Space-ben, és innentől kezdve még eredményesebben tudjátok összedobni a kijelölt céltermékek árát. Emellett Rekál egyedi felhívásairól és különleges eseményeiről is első kézből értesülsz majd. Habár ő az első, aki vásárlói csapatot hozott létre, hamarosan újabb ismert nevek is követik, vagyis újabb influenszer-szobák is nyílnak majd a Space-en.

Másik újdonság, hogy mostantól a kommunikáció is sokkal színesebb lesz a Space-en, innentől ugyanis képek, mémek is megoszthatók a többiekkel. Volt sikeres közösségi vásárlásod? Mutasd meg mit vettél és mennyiért! Ha megérkezett a csomag, lőj egy fotót róla, és fejezd ki háládat a többieknek, akik segítettek összedobni! Kinéztél valamit, és szeretnéd megszerezni? Mutasd meg, mi az! Ne feledd, ez itt egy nagy közösség, az öröm közös. Fejezd ki képpel is!

A nap 24 órájában zajlik az élet a Space-ben, megy a folyamatos szervezkedés, a közös célok kijelölése, és persze itt értesülhetsz arról is, kik voltak a legutóbbi szerencsés közösségi vásárlók, akik elképesztő áron jutottak hozzá valamilyen prémium termékhez. Most azonban elérkezett az ideje, hogy ez a felület is megújuljon és alkalmazkodjon az egyre jobban bővülő vásárlói közösség tempójához és igényeihez. Frissítsd az appot és próbáld ki Te is!

Az Allyos – SocialStore közösségi app letölthető a Google Play és App Store felületekről!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rekál
Sztárok

1000 Indollart sorsolt ki Rekál

Nem akármilyen hónapon van túl Rekál vásárlói csapata a SocialStore közösségi platformon. Nem elég, hogy meglett az influenszer ezredik csatlakozója,

Tovább olvasom
megújult Space

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

megújult Space

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák