Megújult a Közösségi Vásárlás blogja!

megújult a közösségi vásárlás blogja

Még több izgalmas hír és érdekesség várja az olvasókat a Közösségi Vásárlás világából.

Idén jelentős megújuláson megy keresztül a Közösségi Áruház, azaz a SocialStore. Többek között új funkciókkal, termékekkel, és még több ismert hazai sztárral találkozhatnak majd a felhasználók. Ezzel együtt a Közösségi Áruház blogja, a kozossegivasarlas.com is teljesen új formában és tartalommal várja az érdeklődőket.

A Közösségi Vásárlás egy olyan kereskedelmi innováció, mely lehetővé teszi, hogy drága luxustermékek árát a felhasználók közösen adják össze, minimális összegek betételével. Ezt követően a rendszer kisorsol egy szerencsést, aki hazaviheti a kinézett árut, míg a többiek levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket.

A koncepcióban rengeteg lehetőség rejlik, hiszen így bárki számára elérhetővé válik bármilyen termék – legyen az például egy Samsung okostévé, Apple iPhone, Sony Playstation 5, Gucci táska, Rolex karóra, vagy akár egy BMW Coupé –, függetlenül attól, mennyibe kerül. Végső soron itt nem a pénztárca vastagsága, hanem a közösség nagysága dönti el, mit kaphatunk meg. Mindezt úgy, hogy veszíteni közben semmit sem tudunk.

Mondhatni tehát, hogy a jövő vásárlási formája ez, melyet már ma ki lehet próbálni. Ha kíváncsi vagy a Közösségi Vásárlás fejlődésére, újdonságaira, az elérhető márkák és üzletek legizgalmasabb híreire, vagy épp inspiráló történeteket olvasnál a sikeres közösségi vásárlóinkról, esetleg a társult infleunszerekről és sztárokról hallanál bővebben, akkor a legjobb helyen jársz. A kozossegivasarlas.com ugyanis a Közösségi Vásárlás témája köré szerveződő elsőszámú blogoldal.

A megújult, vadonatúj dizájnnal ellátott és folyamatosan frissülő felületen szakszerű tartalmakkal, interjúkkal és könnyed, szórakoztató írásokkal egyaránt találkozhatsz az alábbi rovatokon belül:

  • Napi KV: A Közösségi Áruház eredményeivel, újdonságaival, jövőjével és felépítésével foglalkozó tartalmak várnak itt.
  • Sztárok: Kedvenc influenszereid és sztárjaid kampányai, felhívásai és a velük kapcsolatos érdekességek gyűjtőhelye.
  • Márkainfó: A kedvenc márkáiddal kapcsolatos legfontosabb hírek, bejelentések és termékek, amelyek a Közösségi Áruházban is megvehetők lesznek.
  • Nagybevásárlás: Olvass a SocialStore-ban elérhető több tucat remek ajándékkártya előnyeiről és funkciójáról!
  • Utazás: A SocialStore-ban számos luxusüdülés érhető el a világ megannyi pontjára. Összeállításaink segítenek kiválasztani számodra a legideálisabbat.
  • Közösség: Inspiráló történetek sikeres közösségi vásárlóinkról. Ha kipróbálod a SocialStore-t, akkor előbb-utóbb te is garantáltan közéjük fogsz tartozni.
  • Humor: Szórakoztató történetek a Közösségi Vásárlás világából.

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre is! Ha pedig szeretnél még többet megtudni a Közösségi Áruházról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
Közösségi Vásárlás,Közösségi Áruház,SocialStore,Gucci,Samsung,Rolex,Sony,BMW,Apple

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Közösségi Vásárlás,Közösségi Áruház,SocialStore,Gucci,Samsung,Rolex,Sony,BMW,Apple

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák