Már a megjelenés előtt megszerezhető az új iPhone 14

már a megjelenés előtt megszerezhető az új iphone 14

Eseménydús volt a tegnapi Apple Far Out rendezvény, melyen számos izgalmas hír és bejelentés látott napvilágot: új termékek, fejlesztések, és persze minden fontos infó, amit az új iPhone 14-ről tudni kell.

Az Apple rajongói már hónapok óta tűkön ülve várják az új készüléket. Most pedig már hivatalosan is tudható, hogy az előrendelési időszak szeptember 9-én kezdődik, maga a termék pedig szeptember 23-án kerül az üzletek polcaira. A jó hír ezen felül, hogy a Közösségi Vásárlók már most elkezdhetik összeadni az árát, illetve további vadiúj Apple-termékekét is.

De miért érdemes a Közösségi Áruházban beszerezni az iPhone-t, nem pedig bármelyik másik webshopban? Ennek valójában több oka is van.

 • A felhasználók itt már most azonnal elkezdhetik összedobni az árat, így pedig a hivatalos megjelenés után rögtön kézbe is vehetik a telefont.
 • Bármelyik Apple-termék megszerezhető akár 90%-kal olcsóbban is. Mint azt a közösségi vásárlók már jól tudják, a SocialStore-ban a közösség együttesen finanszírozza a különböző luxustermékeket, ugyanakkor csak egy szerencsés szerezheti meg a tényleges vásárlás jogát, a neki tetsző áron. Ez viszont nem azt jelenti, hogy csak egy ember viheti haza az iPhone-t. Miután a vásárlás véget ért, a folyamat kezdődik elölről, és bárki szerencsét próbálhat ismét. A pénzét közben viszont senki sem veszítheti el.
 • Másért nem kell fizetni. A Telekom 22 hónapos részletfizetési opciójával szemben a Közösségi Áruházban csak egyszer kell fizetni. És persze, mindenki maga döntheti el, hogy mennyit. A kiszállítás pluszban szintén ingyenes.
 • Az infláció nem számít. A magyarországi Apple-használók érthető módon kissé csalódottak most. A magas infláció miatt az új iPhone nálunk ugyanis jóval drágább, mint néhány egyéb országban. Aggodalomra azonban semmi ok! A Közösségi Áruházban csakis indollárral lehet fizetni, ebből kifolyólag pedig az infláció egyáltalán nem érinti a felhasználókat.

És most lássuk, pontosan mely Apple-termékek kerültek be a SocialStore kínálatába!

iPhone 14 Pro Max

iphone 14promax 2
 • Social ár: 956 000 Ft
 • Minimum beugró: 400 Ft
 • Kijelölt idő: 30 nap

A készülék olyan úttörő biztonsági fejlesztésekkel készült, melyekkel akár életek is menthetők. Emellett 48MP kamerával és a legjobb okostelefon chippel garantálja a tökéletes felhasználói élményt.

iPhone 14

iphone14 2
 • Social ár: 684.000 Ft
 • Minimum beugró: 400 Ft
 • Kijelölt idő: 30 nap

Megérkezett a várva várt iPhone 14, melynek akkumulátora az egész napon át bírja. Emellett biztonsági kiegészítésekkel van felszerelve, melyekkel életek menthetők. És még sötétben is káprázatos fotók készíthetők vele.

Apple Watch Series 8

apple watchs8 1
 • Social ár: 320.000 Ft
 • Minimum beugró: 400 Ft
 • Kijelölt idő: 30 nap

Az egészség jövője új szintre lépett ezzel az eszközzel, mellyel hatékonyan mérhető a testhő kerékpáros edzés közben. Eközben az úgynevezett Crash Detection funkcióval azonnal hívható segítség. A Workout app továbbá az otthoni edzés lehetőségeit is kiterjeszti.   

AirPods Pro 2nd Genenration

airpodspro2 1
 • Social ár: 192.000 Ft
 • Minimum beugró: 400 Ft
 • Kijelölt idő: 30 nap

Még gazdagabb hangvilág, korábban sosem tapasztalt hangszűrés és személyre szabható térbeli hangzás. Mindez egy eszközben, ami egy töltéssel akár hat órát is kibír.

A termékek csak arra várnak, hogy a közösségi vásárlók összedobják az árukat. Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

[…] vásárlásban. Ha szerencséd van, a mozijegyek árából tehát egy MacBook Pro-t vagy épp az új iPhone termékek valamelyikét is megszerezheted! Ha szeretnél többet megtudni a Közösségi Áruházról, […]

[…] a SocialStore sem kerülte el, melynek révén bárki hozzájuthat álmai iPhone-jához vagy más Apple-termékhez akár 4.000 forintért is, hála a közösség […]

[…] kínálat terén is nagy bővülésre lehet számítani. A vadonatúj Apple iPhone 14 Pro Max és a további három új Apple-termék már most elérhető a közösségi vásárlók számára, sőt, a felhasználók már a hivatalos […]

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
Apple,iPhone,iPhone 14,iPhone 14 Pro Max,Apple Watch,Apple Watch Series 8,AirPods Pro,Közösségi Áruház,Közösségi Vásárlás,SocialStore,Telekom,Apple Far Out,Közösségi Vásárlók,Allyos,iPhone Telekom,iPhone new,iPhone 14 ár,új iPhone

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Apple,iPhone,iPhone 14,iPhone 14 Pro Max,Apple Watch,Apple Watch Series 8,AirPods Pro,Közösségi Áruház,Közösségi Vásárlás,SocialStore,Telekom,Apple Far Out,Közösségi Vásárlók,Allyos,iPhone Telekom,iPhone new,iPhone 14 ár,új iPhone

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák