Közösségi kedvezmény és hűségpont: Mi a különbség?

kv

Mennyit tudsz a hűségpontokról? Ha rendszeresen vásárolsz, bizonyára te is találkoztál már velük. Az elv egyszerű: bizonyos összeg elköltése után bónusz pontokat kapsz, amelyeket később beválthatsz egy újabb vásárlás során. A pontok értéke üzletenként eltérő, van ahol 1 pont 1 Ft-ot ér, máshol 5 vagy 10 pont érhet ugyanennyit. Általánosságban elmondható az is, hogy ezeket megadott határidőn belül használhatod fel, máskülönben elvesznek.

Hűségpontok újragondolva

Közösségi Áruházban, avagy SocialStore-ban a hűségpontok helyét az úgynevezett indollár, avagy közösségi kredit veszi át. Miben más ez? Számos dologban. A SocialStore nem egy webáruház, hanem egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a vásárlók és eladók együtt gyűlnek össze. Olyan márkák és üzletek kínálják itt termékeiket, mint például az Apple, a Samsung, a Calvin Klein vagy a Tesla. Bizonyos árucikkek egyénileg vehetők meg, erre van a Store oldal. A másik, Social nevű részen ugyanakkor közösségi vásárlás zajlik: itt a drága luxuscikkek árát közösségi finanszírozáshoz hasonló módon, együtt dobják össze a felhasználók, minimum 1 dolláros beugrókkal.

Ha a Store-ban veszel meg valamit, példának okáért egy Xiaomi Bluetooth hangszórót, az 15 dollárért már a tiéd lehet. Igen ám, de amiért tőlük vásároltál, köszönetképp a Xiaomi 2 dollárt visszaad neked, méghozzá közösségi kredit, avagy indollár formájában. Eddig hasonló a folyamat, mint a hűségpont-rendszeré, igaz? Most jön a csavar: ezt a pénzt nem simán levásárolni tudod, hanem a Social oldalon használhatod fel bármelyik futó közösségi vásárlásban beugróként. Nem csupán a Xiaomi termékeiből válogathatsz, hanem szinte bármilyen luxuscikk megvételébe beszállhatsz: például egy Apple iPhone 14 Pro Max, egy Xbox konzol vagy egy BMW Coupé is a tiéd lehet. Hála a közösségi funkciónak, az indollár értéke teljesen relatív. Minimum 1 dollárt ér, de a szerencsétől és a közösségi aktivitástól függően többszázezres vagy többmilliós tételt is szerezhet neked. 

Minden indollár újabb lehetőség a lottó ötösre

Arra nincs garancia, hogy tényleg te vásárolhatod meg azt a terméket, aminek a finanszírozásába beszálltál. Minden közösségi vásárlási körben csak egy szerencsés van, aki megveheti azt, őt egyszerű sorsolással választja ki a rendszer. Az viszont garantált, hogy ő lesz az egyetlen, aki ténylegesen elveszíti a betett pénzt, hiszen azzal fizet érte. Pontosan annyit, amennyit bedobott a közösbe. A többiek? Ők hiánytalanul visszakapják az összeget, és azt a Store-ban vásárolhatják le több tucat partnerüzlet és márka remek áras termékein. Így például az említett Xiaomi hangszóróért 15 dollár helyett már csak 13-at kellene fizetned, ha még egyet bezsebelnél belőle.

Az indollár-egyenlegedet természetesen te magad is bármikor feltöltheted, ugyanakkor érdemes a Store-oldali vásárlások alkalmával is gyűjteni a közösségi kreditet. Ebben az esetben ugyanis az eladó világmárkák adják azt ajándékba, lényegében lehetőséget kínálva rá, hogy ingyen szerezd meg álmaid luxustermékét. Egyszerűen mondva: ha szerencséd van, új iPhone-odra vagy kocsidra a Xiaomi hívott meg. Nem túlzás tehát azt állítani, hogy minden indollár egy újabb lehetőség a lottó ötösre!

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák