Keress minket Social Media-felületeinken is!

keress minket social media felületeinken is

Már a Facebookon, Twitteren és Redditen is elérhető a Közösségi Vásárlás blogja.

Nagy változáson ment keresztül a közösségi vásárlás világával, híreivel és érdekességeivel foglalkozó kozossegivasarlas.com blogoldal, mely megújult külsővel és tartalommal várja az érdeklődőket. Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen bejegyzésről sem, kövess minket közösségi média-felületeinken is, ahol további izgalmas híreket és infókat osztunk meg.

A Közösségi Vásárlás egy olyan új kereskedelmi innováció, mely alapjaiban változtathatja meg azt, ahogyan a vásárlásról gondolkodunk. A modell lényege, hogy a fogyasztók – akárcsak egy közösségi finanszírozás esetén – a drága luxuscikkek árát együtt adják össze, minimum 1 dolláros (körülbelül 400 forintos) beugrókkal. Ez lehet például egy Apple iPhone, egy Samsung okostévé vagy egy Mercedes kocsi. A lehetőségek tárháza végtelen, hiszen így bármilyen drága árucikk megvehető akár 4.000 forintért is.

A kinézett terméket persze csak egyvalaki viheti haza, akit a rendszer véletlenszerűe sorsol ki. A többiek viszont nem buknak el semmit, mert a pénzüket az áruházon belül levásárolható kedvezményként elkölthetik.

A letölthető telefonos applikáció formájában létező koncepciót jelenleg még kevesen ismerik, ám az a jelen gazdasági helyzetben alapjaiban változtathatja meg a kereskedelmet. A most még sokak számára elérhetetlennek gondolt termékeket bárki elviheti akár óránként is. Mind a fogyasztók, mind az eladók szempontjából egyedülálló lehetőség ez, melyben mindkét fél számára rengeteg lehetőség rejlik.

A kozossegivasarlas.com nevű blog azt tűzte ki célul, hogy minél szélesebb körben tegye ismertté ezt az innovációt, mely a különböző szerencsejátékok által okozott károkat és az egyre növekvő infláció nehézségeit is orvosolni tudja.

Az oldalon folyamatosan új, izgalmas tartalmak várnak a Közösségi Vásárlás működésével, érdekességeivel és jövőbeli terveivel kapcsolatban. Emellett a kínálatban elérhető termékek és márkák legfontosabb újdonságairól, bejelentéseiről, az applikációra rákattant hírességekről, valamint a szerencsés közösségi vásárlók saját történeteiről is olvashatsz a blogon.

Ha semmiről sem szeretnél lemaradni, akkor kövesd vadiúj Facebook-, Twitter– és Reddit-oldalunkat is ahol, ahol további extra tartalmakat és felhívásokat is találhatsz majd! A Közösségi Áruházról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
Facebook,Reddit,Twitter,Facebookon,Twitteren,Redditen,Közösségi Vásárlás,Közösségi Áruház,kozossegivasarlas.com,Apple,Samsung,Mercedes,Social Media-felületeinken

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Facebook,Reddit,Twitter,Facebookon,Twitteren,Redditen,Közösségi Vásárlás,Közösségi Áruház,kozossegivasarlas.com,Apple,Samsung,Mercedes,Social Media-felületeinken

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák