Kecskénél jobbat is kaphatsz a PC mellé

kecskénél jobbat is kaphatsz a pc mellé

És ehhez az extra ajándékhoz még csak nem is kell milliókat költenünk.

Az egész világot bejárta annak a bangladesi üzletnek a híre, amely egy nem mindennapi akciót kínált fel vásárlóinak: nemes egyszerűséggel egy élő kecskét kap ajándékba az, aki saját gamer PC-t állítana össze otthon.

Az internet népe gyorsan felkapta a dakkai Spark Technology nevű üzlet Facebook-oldalon közzétett hirdetését, mely azt ígéri a betérő vásárlóknak, hogy amennyiben a saját PC-jük összeállításához szükséges eszközöket vásárolják meg, egy ingyen kecskét kapnak ajándékba. Hangozzék bármily nevetségesen az ötlet, itt nem viccről van szó.

A nem mindennapi felhívás apropója egyébként az Íd-al-Adhá, vagyis az iszlám áldozati ünnep volt, melynek során állati áldozatok is bemutatásra kerülnek. Mielőtt azonban bárki elszörnyedne ezen, a Spark Technology kifejezetten kiemelte, hogy az ingyen kecskét nem erre a célra ajánlják fel.

A felhívásra már csak a vicc kedvéért is bizonyára sokan jelentkeznének, ám a kecske megszerzéséhez nagyjából 1,3 millió forintnyi bangladesi takát kell elkölteni a szükséges berendezésekre. Így már azért nem is annyira tűnik olcsónak az a kecske, igaz?

Nos, idehaza nehezen tudnánk hasonló akciókat elképzelni, de ennél jobb ajánlatot könnyedén tud mutatni az, aki ismeri a Közösségi Áruház (SocialStore) működését. Itt ugyanis a felhasználók akár 4.000 forintból is megvehetik az áhított Sony, Apple, vagy épp Samsung PC-t, sőt, akár a nagybevásárlásaik után kapott kedvezményből is megszerezhetik azt. Hála az úgynevezett multi-kedvezménynek.

Itt a vásárlók együtt adhatják ugyanis össze egy nagyobb értékű termék árát, és mindenki annyit tehet be a közösbe, amennyit gondol. A végén egyvalaki elviheti az árucikket, a többiek pedig levásárolható kedvezmény formájában kapják vissza a pénzüket.

Az egyetlen dolog, ami hibádzik, az a kecske. Bizony, a négylábú jószágok nem részei a SocialStore kínálatának, sok minden más viszont igen. Az áruház kettős felépítése miatt arra is lehetőségünk van, hogy például egyénileg megvesszük kedvenc videojátékunkat a Store nevű oldalon, majd az utána kapott kedvezményt betesszük egy PC közösségi vásárlásába.

Ha szerencsénk van, és minket sorsol ki a rendszer, akkor ezért az összegért cserébe haza is vihetjük a berendezést. Mondhatni tehát hogy a videojáték mellé kapunk ajándékba egy teljes számítógépet. Ugye hogy jobb ez, mint a kecske? Ha többet is megtudnál a Közösségi Áruházról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
PC,kecske,Samsung,Sony,Apple,multi-kedvezmény,Közösségi Áruház,SocialStore,extra

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

PC,kecske,Samsung,Sony,Apple,multi-kedvezmény,Közösségi Áruház,SocialStore,extra

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák