Tarolnak a nyári blockbusterek a CinemaCity-ben

Tarolnak a nyári blockbusterek a CinemaCity-ben borítókép

Tom Cruise-t és a dínókat a pandémia sem állíthatja meg.

A koronavírus-járvány óta alaposan visszaesett a mozik látogatottsága, aminek eredményeként két egymást követő évben is csalódást keltő nyári szezonnal zártak a pénztárak. Pedig ebben az időszakban hagyományosan a legdrágább, leglátványosabb produkciók állnak csatasorba a nézők kegyeiért. Most viszont úgy tűnik, végre tényleg tényleg kezdenek visszatérni a nézők a vetítőtermekbe, a Jurassic World: Világuralom és a Top Gun: Maverick ugyanis fej-fej mellett haladva tör felfelé a bevételi listákon.

A két produkcióban egyaránt közös, hogy azok a régi, nosztalgikus húrokat igyekeznek megpengetni, hisz a nyolcvanas-kilencvenes évek egy-egy meghatározó sikerfilmjének folytatásáról van szó. A nosztalgia sokakat be is csábított a moziba, hisz mindkét alkotás fantasztikus nyitóhétvégét produkált, és azóta is a bevételi listák első két helyét foglalják el.

A stúdiók természetesen nem sajnálták a pénzt, mindkét film elképesztően látványos és akciódús lett. Tipikusan olyan alkotások ezek, amelyeket a legnagyobb vásznon és a legjobb hangzás mellett érdemes megtekinteni. Ezen a téren itt Magyarországon kétségkívül a CinemaCity termei képesek a legtöbbet kihozni az élményből.

Páros belépők folyamatosan elérhetők a Közösségi Áruház Store-részén, ahol nemcsak kedvezménnyel, de funkciós kedvezménnyel vásárolhatjuk meg őket. Ez azt jelenti, hogy az ár egy részét visszakapjuk, és azzal be tudunk szállni bármelyik futó közösségi vásárlásba.

A közösségi vásárlás lényege az, hogy az érdeklődők a drágább luxuscikkek árát közösen adják össze, a végén pedig egy szerencsés hazaviheti azt annyiért, amennyit betett a közösbe. Ez lehet például egy Apple iPhone, egy Michael Kors táska, vagy akár egy luxusterepjáró, esetleg egy két személyes Seychelle-szigeteki nyaralás is.

Ha tehát most valaki Cinema City belépőt vesz a Store-ban, az utána kapott multi-kedvezményből pedig beszáll egy Samsung 8K okostévé megvételébe, esélye nyílik rá, hogy a mozijegy áráért a vadiúj készülékén nézze újra a két film valamelyikét.

Vásárold meg saját CiemaCity ajándékkártyádat a Store-ban és válogass a legújabb filmek között!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
Tom Cruise-t,TomCruise,CinemaCity,Jurassic World,Top Gun Maverick

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Tom Cruise-t,TomCruise,CinemaCity,Jurassic World,Top Gun Maverick

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák