Imádják a JBL GO-t a közösségi vásárlók

Imádják a JBL GO-t a közösségi vásárlók borítókép

És a magunkkal vihető zene élménye egyáltalán nem felbecsülhetetlen.

A JBL GO 3 hordozható hangszóró az egyik legnépszerűbb cikk a közepes árkategóriás termékek között a Közösségi Áruházban. Idén számos szerencsés vihetett már haza egyet belőle, mindössze néhány dollár beinelésével.

A JBL évek óta az egyik legmegbízhatóbb márka a hangrendszerek világában. A JBL GO 3 a termékcsalád legkisebb elérhető Bluetooth hangszórója, mely könnyű hordozhatósága és kiváló hangminősége miatt hamar a vásárlók kedvence lett. A készülék szinte tényleg bárhol elővehető, medencénél, a parkban, kocogás közben, az ugyanis víz- és porálló is egyszerre. Emellett vezeték nélkül is streamelhető rajta zene, egyetlen feltöltéssel pedig akár 5 órát is kibír. A nyolcvanas-kilencvenes évek vállon hordott kazettás magnóit mára a tenyerünkben is elférő JBL GO váltotta fel, mely bárhol és bármikor biztosítja a szükséges zenei aláfestést mindennapjainkhoz.

A Közösségi Áruházban szinte hetente összegyűlik ennek a terméknek az ára. Itt ugyebár minden felhasználó maga döntheti el, mennyit szán az adott termékre. A minimum beugró 1 dollár (azaz körülbelül 400 Ft), ami óránként maximum ugyanennyivel növelhető. S. Tamás például ezt a taktikát választotta. Ő öt órán keresztül inelt folyamatosan, így végül összesen 5 dollárt (körülbelül 2.000 Ft) szánt a vásárlásra. Ő mondhatni biztosra ment, hiszen minél nagyobb tétet helyez el valaki, annál nagyobb rá az esélye, hogy hazaviheti a JBL GO-t.

Ha ugyanis összegyűlt a teljes ár – ami ebben az esetben 69 dollár, vagyis körülbelül 27.600 Ft –, akkor a rendszer kisorsol egy szerencsés nyertest, aki a vásárlás jogát szerzi meg. M. Zsolt, D. Bálint ás V. Richárd nem mentek annyire biztosra, mint Tamás, ők ugyanis 1 dollárnál meg is álltak, több pénzt nem ineltek be. Ezzel nekik kisebb esélyük volt megszerezni a hangszórót, viszont így nagyobbat is nyertek. Nekik egy dollárt, Tamásnak pedig ötöt kellett kifizetnie, amikor kiválasztásra kerültek.

A lényeg, hogy veszíteni nem lehet, mert a többi inelő hiánytalanul visszakapta a pénzét levásárolható kedvezmény formájában. Ezt aztán a Store nevű feleületen költhették el. A Közösségi Áruház kettős felépítéséről az alábbi cikkben olvashatsz bővebben.

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
JBL GO,JBL GO 3,zene,hordozható hangszóró

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

JBL GO,JBL GO 3,zene,hordozható hangszóró

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák