Ideje végleg leszámolni a szerencsejátékkal

ideje végleg leszámolni a szerencsejátékkal

Izgalmas és játékos vásárlási élmény, mindenféle anyagi kockázat nélkül… többek között ezt kínálja az új közösségi platform!

Világszerte rengetegen esnek a szerencsejáték-függőség áldozatául. Magyarországon már több mint egymillióan szenvednek a káros szenvedélyük miatt, ami sokaknál teljes eladósodáshoz, bűncselekmények elkövetéséhez vagy épp súlyos depresszióhoz is vezethet.

Mindezek ellenére a szerencsejáték sajnos továbbra is rendkívül népszerű és jövedelmező iparágnak számít. Könnyen elképzelhető azonban, hogy annak napjai már meg vannak számlálva, köszönhetően a Közösségi Vásárlás megjelenésének.

A szerencsejátékok logikáját mindenki jól ismeri. Arra az egyszerű elvre épülnek, hogy a pénzünket mindenféle garancia nélkül tesszük próbára abban a reményben, hogy nagy összeget vagy nagy összegű terméket szerzünk vele, bár ennek esélye igen alacsony. Ennek ellenére a nyerés reménye vagy épp a játék izgalma újra és újra ráveszi az embereket arra, hogy próbálkozzanak.

Addig nincs is ezzel különösebb probléma, amíg a játék valóban játék marad, ám az sokaknál komoly függőségbe fordul át. Magyarországon különösen nagy gondot jelent ez a betegség, az egy főre jutó átlagos veszteség itt a 21.000 dollárt is eléri. A szerencsejátékot emiatt is rendkívül veszélyes és idejétmúlt módszernek tartják sokan, amivel már réges-rég szakítani kellett volna. A gond csak az, hogy eddig nem igazán született megfelelő alternatíva rá.

A Közösségi Áruház, avagy SocialStore megjelenése viszont sok egyéb gazdasági probléma mellett erre is megoldást kínál. Ez az új közösségi platform ugyanis a vásárlás folyamatát teszi játékossá és élményszerűvé. Sokan tévesen szerencsejátéknak is titulálják a SocialStore-t, holott az nem is állhatna távolabb ettől. Itt senki sem nyer meg semmit, ehelyett a vásárlás jogát szerezhetjük meg, méghozzá a nekünk tetsző áron.

A kínálatban több száz luxustermék érhető el, az Apple iPhone-tól a BMW Coupé-ig, amelyeknek a tényleges árát az érdeklődők együtt, minimum 1 dolláros beugrókkal adhatják össze. Végül egy szerencsés kiválasztott, akit a rendszer kisorsol, hazaviheti a terméket a betett összegért cserébe. Veszíteni semmiképp sem lehet. Egyrészt azért sem, mert óránként maximum csak újabb egy dollárral növelhetjük a rászánt pénzünket, így végül maximum csak a tényleges ár körülbelül 10%-át szánhatjuk a vásárlásra. Másrészt, ha nem minket sorsol ki a rendszer, a bedobott összeget hiánytalanul visszakapjuk és kedvezményként használhatjuk fel egy webshop-szerű oldalon, azaz a Store-ban.

A Közösségi Áruház így semmiképp sem hasonlítható a szerencsejátékhoz. Itt ugyanis semmilyen anyagi kockázatot nem kell vállalnunk, a pénzünknek pedig folyamatosan esélyt adhatunk, hogy megszerezze nekünk álmaink termékeit. A számok pedig nem hazudnak. Eddig 1.341 közösségi vásárló összesen már több mint 76 millió forintnyi értékkel lett gazdagabb a SocialStore-nak hála, mindösszesen 3.2 millió forintnyi összegből. A felhasználóknak pedig már több mint 35%-a vihetett el többször is egy kinézett terméket a kínálatból.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Áruházról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák