Gamer kocsikat hoz ki a Tesla

gamer kocsikat hoz ki a tesla

A tulajdonosok számára videojátékok széles választéka válik majd elérhetővé az új modellekben.

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója a Twitteren árulta el, hogy a cégnél nagy erőkkel dolgoznak a Stream videojátékos platform autókba történő integrációján.

A Tesla-tulajdonosok számára nem újdonság, hogy kedvenc járművükben akár játszhatnak is. Hála a Tesla Arcade szolgáltatásnak, melyen keresztül olyan játékok érhetők el, mint a Cuphead vagy a Sonic. Az új verziókban viszont ennél is több lehetőség várja a gamer sofőröket, azokban ugyanis már lehetőségünk lesz a Stream digitális áruház kínálatából is válogatni. Musk már régebben is tett arra ígéretet, hogy az új X és S modellekben a Cyberpunk 2077 és a Witcher is pörgethető lesz. Úgy tűnik, ezzel az integrációval be is fogja tudni váltani az ígéretét.

A fejlesztés ugyanakkor nem mindenki tetszését nyerte el. Az amerikai Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal (NHTSA) például élesen kritizálta Musk döntését, miszerint a rendszer mozgás közben is engedi a videojátékozást, mely rendkívül veszélyes lehet. Ebből kifolyólag a vezérigazgató el is vetette az ötletet, azaz csakis parkoló helyzetben lehet majd élvezni a szolgáltatást.

A közösségi vásárlók bizonyára örülni fognak a hírnek, tekintve, hogy a SocialStore-ban mind a Tesla modellek, mind a videojáték-konzolok és kiegészítők népszerű terméknek számítanak. Hogy pontosan mennyi lesz az új modell piaci ára, még nem derült ki, ugyanakkor a Közösségi Áruházban ez nem is számít. Itt ugyanis minden vásárló maga dönthet arról, hogy mennyit ér meg neki az adott termék. A minimum beugró minden esetben 1 dollár, mely óránként ugyanennyivel növelhető.

Minél magasabb egy termék ára, annál több közösségi vásárló kell ahhoz, hogy összegyűljön a teljes díj. A felhasználók szerencsére maguk is gondoskodhatnak a szükséges létszámról, hiszen folyamatosan van lehetőségük új barátokat, ismerősöket meghívni a vásárlásba. A végén a terméket egy szerencsés viheti haza azért az összegért, amit betett a közösbe. A többiek ezt követően levásárolható kedvezményként kapjál vissza a pénzüket.

Ha szeretnél még többet megtudni a Közösségi Áruházról, kattints az alábbi linkre.

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Nyakunkon a Black Friday
Napi KV

Nyakunkon a Black Friday!

De a Közösségi Áruház még jobb ajánlatokkal vár. A SocialStore-ban minden nap Black Friday van! Ahogy azt egyszer valaki humorosan

Tovább olvasom
Tesla,Elon Musk,Stream,Cyberpunk 2077,Witcher,SocialStore,Közösségi Áruház,videojátékok

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Tesla,Elon Musk,Stream,Cyberpunk 2077,Witcher,SocialStore,Közösségi Áruház,videojátékok

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák