Ezekkel a fejlesztésekkel vár a megújult SocialStore!

ezekkel a fejlesztésekkel vár a megújult socialstore

Sok izgalmas újítással ékezik a Közösségi Áruház.

Magyar nyelvű kezelőfelület és termékmegosztás-funkció is várja a közösségi vásárlókat.

Napokon belül elérhető lesz a SocialStore legfrissebb verziója, ahol vadonatúj funkciókat próbálhatunk ki. Többek között a teljes app elérhető lesz magyar nyelven, barátainkkal közvetlenül meg tudjuk majd osztani kiszemelt termékeinket, illetve kedvenc influenszereinkre is feliratkozhatunk majd. Lássuk, melyek az új funkciók!

Magyar kezelőfelület

  • Sokan kérték, hát most itt van. A SocialStore elérhető lesz magyar nyelven, beleértve a menüpontokat, termékleírásokat és híreket is. Innentől kezdve tehát még kényelmesebb lesz az app használata azoknak, akik az anyanyelvükön olvasnak szívesebben.

Termékmegosztás

  • Ugye, milyen bosszantó, amikor már csak egy-két ember hiányzik ahhoz, hogy időben összegyűljön egy termék ára? Többé ez sem lesz probléma, a Termékmegosztás opcióval ugyanis saját felületeinken is meg tudjuk majd osztani a futó közösségi vásárlásokat, hogy barátaink és ismerőseink egy kattintással beszállhassanak.

Space

  • Szintén nagy újdonság a Space, azaz a közösségi vásárlók társalgó tere, ahol 0-24-ben kommentelhetsz, megoszthatod szerzeményeidet, vagy beszélgetést indíthatsz bármilyen témában. Vegyél részt az itt meghirdetett felhívásokban, amelyekkel extra ajándékokat szerezhetsz, és fejtsd ki véleményedet a termékekről, vagy akár a társult influenszerekről!

Influenszer-csapatok

  • Emlékszel még, amikor Zsozéatya, Rekál, Csillsz vagy Apple Pie segített összedobni egy PS vagy egy iPhone árát? A megújult applikációban még több hazai hírességgel találkozhatsz, sőt, be is léphetsz a csapatukba. Ezzel hozzáférést kapsz kedvenceid exkluzív tartalmaihoz, és persze nem maradsz le egyetlen, általuk felkapott termékről sem.

Te melyik új funkciót próbálod ki elsőként? Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

SocialStore,termékmegosztás,magyar nyelvű kezelőfelület,Közösségi Áruház,Közösségi Vásárlás,termékmegosztás-funkció,Zsozéatya,Rekál,Csillsz,Apple Pie

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

SocialStore,termékmegosztás,magyar nyelvű kezelőfelület,Közösségi Áruház,Közösségi Vásárlás,termékmegosztás-funkció,Zsozéatya,Rekál,Csillsz,Apple Pie

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák