Ezek után nem veszel több lottószelvényt!

üreszseb

Teljesen megváltoztathatja az online vásárlásról alkotott képünket ez a forradalmi applikáció, melynek hála a legújabb Apple iPhone, Samsung okostévé, sőt, még egy luxus Mercedes is párezer forintért elvihető úgy, hogy közben egy fillért sem kell kockára tennünk.

Hányszor hallottál már olyan marketingfázisokat, hogy álmaid nyaralását vagy kocsiját csak itt, csak most megszerezheted, ha élsz valamilyen kihagyhatatlan lehetőséggel? Na és hadd kérdezzem meg, eddig hányszor vált be a dolog? És azt meg tudod becsülni, hogy életed során mennyi pénzt költöttél el nyeretlen lottószelvényekre?

Spórolás helyett okos vásárlás: ezt kínálja a SocialStore!

A különféle szerencsejátékok, őrületesnek beharangozott akciók és egyéb nyereményjátékok rendszeresen kihasználják az emberek azon reményét, hogy elérhetetlennek gondolt dolgokhoz juthatnak hozzá, ám a legtöbben csak a pénzt szórják el feleslegesen, a jutalom pedig elmarad. A mostani, inflációval és gazdasági krízisekkel terhelt időszakban különösen csábítók lehetnek az effajta felhívások, nem csoda, hogy sokan bedőlnek nekik.    

Az Allyos – SocialStore nevű telefonos applikáció fejlesztői pont ezt elégelték meg, amikor létrehozták az úgynevezett Közösségi Áruházat. Hogy mi ez pontosan? Egy olyan felület, ahol többszáz drága luxustermék vehető meg az Apple iPhone 14-től a Calvin Klein táskákon át egészen a BMW Coupéig. Csakhogy ez nem egy szimpla vásárlási platform, mert itt közösségi vásárlás zajlik!

A világ legnagyobb márkái és üzletei által kínált árucikkek ugyanis a közösségi finanszírozáshoz hasonló módon vehetők meg. Azaz, az érdeklődők kis összegekből, minimum 1 dolláros (nagyjából 400 Ft) beugrókkal, együttesen fedezhetik a tényleges árat, majd a végén a lottóhoz hasonló sorsolás dönt arról, közülük ki vigye haza a terméket, az általa rászánt összegért cserébe.

A betett pénzt mindenki tetszése szerint növelheti, amivel az esélye is nő a kiválasztásra. Ugyanakkor senki sem juthat aránytalanul nagy előnyhöz, mert óránként maximum csak újabb egy dollárt dobhatunk be. Hiába vastag tehát valakinek a pénztárcája, nem jut aránytalanul nagy előnyhöz. Eddig ez nem annyira tűnik jó biznisznek, ugye? Hiszen a többiek ugyanúgy elbukják a pénzüket, ahogyan a nyeretlen lottószelvény árát is. Hát itt nem erről van szó. Itt lép be a képbe az Allyos saját innovatív fejlesztése, az úgynevezett multi-kedvezmény.

Közösségi vásárlással csak nyerhetsz!

Lényegében az történik, hogy amennyiben épp nincs szerencsénk, a rászánt összeg hiánytalanul visszajár, kedvezmény formájában. Ezt utána az applikáció egy másik, úgynevezett Store nevű oldalán használhatjuk fel, ahol egyénileg vásárolhatunk, és akár a teljes hétvégi nagybevásárlásunkat is letudhatjuk, ráadásul postaköltség sem terhel minket.

A kedvezmény oda-vissza jár, tehát ha például itt veszünk meg egy Persil mosószercsomagot vagy épp egy Xiaomi hangszórót, az adott márka, tehát a Persil vagy a Xiaomi szintén kedvezményt ír jóvá nekünk, amivel közösségi vásárlásban vehetünk részt. Ha szerencsénk van, és az így kapott pénzből például meg tudunk szerezni egy Samsung okostévét, akkor azt a Persil vagy a Xiaomi állta nekünk.

Álmodozás és lottóra, nyereményjátékra kidobott pénz helyett itt van tehát a megoldás, amivel így is, úgy is csak nyerni lehet. A számok pedig nem hazudnak. Eddig 1.341 közösségi vásárló összesen már több mint 76 millió forintnyi értékkel lett gazdagabb, mindösszesen 3.2 millió forintnyi kedvezményből. Legyél te is egy közülük és töltsd le most ingyenesen az appot!

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák