Egy kétszázezres drónt is elvittek a közösségi vásárlók

egy gap lx 5 leopard drónt is elvittek a közösségi vásárlók

Sok nagy értékű luxustermék kelt el októberben is.

Az ősz beköszöntével sem csillapodott a Közösségi Vásárlók lelkesedése. Októberben számos nagy értékű termék került új gazdához, beleértve egy Galaxy TAB-ot és egy GAP-LX5 Leopard 5 drónt is.

A Közösségi Áruház, avagy SocialStore egyik alapelve, hogy nincs olyan, hogy túl drága termék, ha van hozzá elegendő érdeklődő, aki hajlandó legalább egy dollárt, azaz körülbelül négyszáz forintot rászánni. Októberben sem volt ez másképp. Többek között egy Galaxy TAB S7 FE 5G került megvételre, mindössze 2 dollárért, azaz 800 forintért. A szerencsés kiválasztottnak, Barbarának így a termék tényleges, 1010 dolláros, azaz 404.000 forintos árának mindössze 0,19%-át kellett csak kifizetnie a vadiúj készülékért, ezzel pedig hivatalosan is ő lett a hónap legszerencsésebb közösségi vásárlója.

Nem ő volt azonban az egyetlen, akinek oka volt az ünneplésre. Egy másik vásárló, Judit például hasonlóan szerencsés volt. Ő egy GAP-LX Leopard 5 drónt szerzett meg a Social oldalon, mindössze 7 dollár, azaz körülbelül 2.800 Ft beinelésével. Ezzel egész pontosan 518 dollárt, azaz nagyjából 207.200 Ft-ot spórolt meg SocialStore-felhasználóként, vagyis a tényleges ár 1%-át kellett csak elköltenie.

Judit azon közösségi vásárlók közé tartozik, akik az applikációt folyamatosan használják, hiszen tudják, hogy veszíteni semmiképp sem tudnak. Így ő már az elmúlt egy évben hat termékkel lett gazdagabb, mindössze 12.000 Ft elköltése mellett. Ugyanezekért a termékekért más webáruházakban körülbelül 380.000 Ft-ot kellett volna kiadnia.

A legsikeresebb vásárlók szintén ezt a taktikát követik, hiszen a SocialStore által kínált elképesztő kedvezmények nem időszakosak, hanem az év minden napján elérhetőek. És aki valóban szeretné megszerezni álmai termékeit, az folyamatosan él az inelés lehetőségével, hiszen statisztikailag szinte lehetetlen, hogy előbb-utóbb ne ő legyen a szerencsés kiválasztott. És mint már említettük, közben veszíteni sem lehet, hiszen abban az esetlen, ha az adott körben nem kerülünk kiválasztásra, a pénzünket hiánytalanul visszakapjuk kedvezményként.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák