Az eMAG ajándékkártya már 360 Ft-ért a Tiéd lehet!

emaggift

Az eMAG ajándékkártya már megszerezhető a Közösségi Áruházban.

Mutatjuk, miért éri ez meg az eMAG-nak és neked is!

Magyarország egyik legnépszerűbb webáruháza, az eMag is csatlakozott a SocialStore közösségi platformhoz, vagyis annak 54.000 Ft értékű ajándékkártyája is megszerezhető közösségi vásárlással. Itt az ehhez hasonló ajándékkártyákat, akárcsak bármilyen más luxusterméket, nem egyedül, hanem a többi felhasználóval közösen vehetjük meg. Azaz mindenki bedob egy minimális, 1 dolláros (körülbelül 360 Ft) összeget a megvételbe, majd ezt óránként tetszés szerint növelheti ugyanennyivel. Végül így egy szerencsés akár 3.600 Ft-ért vagy még olcsóbban is hazaviheti a terméket.

Az ajándékkártyák különösen népszerű termékek a közösségi vásárlók körében, nem csoda, hogy számos üzlet és márka kínál fel ilyet ezen a platformon, beleértve az InterSportot, a Cinema City-t, a MAC-et, és most már az eMAG-ot is. Miért éri ez meg nekik, miközben a vásárlók a világ legolcsóbb árain vásárolnak tőlük? Nos, az igaz, hogy csak egy kiválasztott veheti meg a terméket az általa betett összegért cserébe, ám a díj egészét a közösség dobja össze, ami itt drágább, mint máshol. Ez ugyanakkor a vásárlókat egy kicsit sem érdekli, hiszen ők így is 90, vagy akár 99%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a bolti árhoz képest. A rendszer nem is enged bármekkora összeget bedobni, maximum csak a célár 10%-áig mehetünk el.

A többi vásárlót sem éri semmilyen veszteség, hiszen ők a pénzüket levásárolható kedvezményként kapják vissza. Ezt aztán a Store nevű oldalon költhetik el, ahol rengeteg jó áras termék vehető le a digitális polcról a drága luxuscikkektől egészen a Paradontax fogkrémig, amire amúgy is garantáltan szükség lesz a háznál. Sőt, az ehhez hasonló ajándékkártyák is beszerezhetők innen kedvezményesen.

Ha kíváncsi vagy, hogyan is működik ez a vásárlási forma, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák