Apple Pie vitte házhoz az új PS konzolt

apple pie vitte házhoz az új ps konzolt

Joe Ritter, az Apple Pie youtube-csatorna tulajdonosa is kipróbálta a Közöségi Áruházat.

Az Apple Pie youtube-csatorna vloggere, Joe Ritter az egyik legnépszerűbb videós Magyarországon a tech, és különösen az Apple-termékek témájában. Sikere leginkább annak köszönhető, hogy feltöltött tartalmaiban nagy hangsúlyt fektet a hitelességre és az igényességre, amivel már több mint 160 ezer feliratkozót szerzett magának. Hála neki és a Közösségi Áruháznak, az egyikük mindössze 600 forintért vihetett haza egy vadiúj Playstation konzolt, melyet Joe maga vitt el a szerencsésnek.

A székesfehérvári születésű, majd több neves amerikai egyetemen diplomát szerző Joe Ritter videóit nemcsak a rajongói imádják, de számos szakmai oldal is átvette már őket. Ez nem meglepő, tekintve, hogy a leginkább az Apple-készülékeket bemutató és a velük kapcsolatos hasznos tippeket és trükköket megosztó tartalmak révén bárki könnyedén szakértőjévé válhat az adott terméknek.

Az újdonságokat folyamatosan kereső Joe figyelmét a Közösségi Áruház, avagy a SocialStore sem kerülte el, melynek révén bárki hozzájuthat álmai iPhone-jához vagy más Apple-termékhez akár 4.000 forintért is, hála a közösség erejének.

A youtuber a rajongóival is megosztotta ezt az egyedülálló lehetőséget, bár meglepő módon nem egy iPhone, hanem egy Sony Playstation 4 konzol közös megvételében segédkezett. A telefonos applikációban a felhasználók a termékek árát együtt adják össze, minimum 1 dolláros, azaz körülbelül 400 forintos beugrókkal. A végén egy szerencsés hazaviheti az árut, míg a többiek levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket.

Apple Pie még jobban emelte a tétet azzal, hogy a kiválasztott vásárlónak személyesen vitte el a szerzeményét. A szerencsés végül István lett, aki mindössze 600 forintért vehette meg a 109.990 Ft-os konzolt. Ő maga is teljesen meg volt lepődve, amikor ténylegesen kézhez kapta a PS-t: „Nem hittem el, hogy ez igazi, meg hogy valós.” – mondta a ledöbbent felhasználó. Az átadásról készült videó itt tekinthető meg:

Ahogy elhangzott, István szívesen beszállna akár egy drágább luxusautó megvételébe is, ami a Közösségi Vásárlás révén szintén könnyen összehozható. Ahhoz viszont már jóval több emberre van szükség. Végső soron azonban az áhított BMW ugyanúgy elvihető akár 4.000 forintért is.

Apple Pie nem az első, és nem is az utolsó hazai híresség, aki kipróbálta a SocialStore-t. Mellette már Zsozéatya, Rekál és Csillsz is részt vett hasonló átadásban, hamarosan pedig újabb ismert nevek is felbukkannak majd az applikációban.

Ha többet is szeretnél megtudni a Közösségi Áruházról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák