Állíts össze egy teljes őszi sportszettet tetszőleges áron!

Állíts össze egy teljes őszi sportszettet tetszőleges áron

Az Intersport ajándékkártya akár 4.000 forintért is megszerezhető a Közösségi Áruházban.

Beköszöntött az őszi hideg, ám az élsportolóknak ez aligha szegheti kedvét. Az már inkább, hogy a melegebb sportruházatok beszerzése komoly anyagi terhet jelenthet, különösen a mostani áremelkedések közepette. A Közösségi Áruház erre is kiváló megoldást nyújt.

Akár az edzés, a futás, a foci vagy épp a kosárlabda a te világod, ha valóban szívből csinálod, amit csinálsz, tudhatod, hogy a ruházaton és a felszerelésen nem érdemes spórolni. A gyenge minőségű cuccok nemcsak hamar tönkre mennek, de egy rossz cipő akár még komoly fájdalmat is okozhat. Mindegy, hogy épp most vágnál bele valamibe, vagy évek óta keményen hajtod magad, időnként mindenkire ráfér egy kis frissítés. Ilyenkor jöhet jól például egy olyan ajándékkártya, mint az Intersport áruházé, mellyel akár magadat, akár az egyik barátodat, szerettedet is meglepheted.

A 160 dollár értékű (körülbelül 64.000 Ft) giftcard bőven elég ahhoz, hogy megújítsd őszi szettedet. Elkötelezett Adidas-rajongó vagy? Vagy inkább a Nike-ra vagy az Under Armourra esküszöl? A bolt kínálatában az összes nagy sportmárka termékeit megtalálod. Válogass a legkiválóbb nadrágok, pólók, pulóverek, cipők és egyéb sportfelszerelések közül.

Persze ki ne akarná frissíteni az edzős ruhatárát? Mégis az a helyzet, hogy sokan beérjük a régi, elhasználódott vagy épp gyenge minőségű darabokkal, egész egyszerűen azért, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyesmibe invesztáljunk. A Közösségi Áruház, avagy a SocialStore szerencsére erre is remek megoldást kínál.

Itt az ehhez hasonló ajándékkártyákat, akárcsak bármilyen más luxusterméket, nem egyedül, hanem a többi felhasználóval együtt vehetjük meg. Azaz mindenki bedob egy minimális, 1 dolláros (körülbelül 400 Ft) összeget a megvételbe, majd ezt óránként tetszés szerint növelheti ugyanennyivel. Végül így egy szerencsés akár 4.000 Ft-ért vagy még olcsóbban is hazaviheti a terméket.

A többi vásárlót ugyanakkor nem éri semmilyen veszteség, hiszen ők a pénzüket levásárolható kedvezményként kapják vissza. Ezt aztán a Store nevű oldalon költhetik el, ahol rengeteg jó áras termék vehető le a digitális polcról a drága luxuscikkektől egészen a Persil mosószerig, amire amúgy is garantáltan szükség lesz a háznál. Sőt, az ehhez hasonló ajándékkártyák is beszerezhetők innen kedvezményesen.

Ha kíváncsi vagy, hogyan is működik ez a vásárlási forma, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák