A Subaru-mániás szupernagyinak sem kell többé spórolnia

A Subaru-mániás szupernagyinak sem kell többé spórolnia borítókép

Minek, ha itt van helyette a Közösségi Áruház?

A 87 éves lengyel szupernagyi, Michalina Borowczyk-Jedrzejek néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba és vált az internetezők egyik új kedvencévé. Lengyelországban egyenesen celebstátuszt vívott ki magának az idős hölgy, aki imádja a gyors kocsikat. Sok márkát kipróbált, ám egy ideje már csak Subaruval hajlandó közlekedni.

Legújabb szerzeménye egy 12,7 milliós WRX STi modell volt, amivel 200 km/h feletti sebességgel szokott száguldani az autópályán. Továbbá az 5,2 másodperces százra gyorsulás lehetőségével is előszeretettel él. Sokan csodálkoznak azon, hogy a nyugdíjas asszony hogyan tudja fenntartani a kocsikat. Talán nyert a lottón? Nos, Michalina annak idején több ingatlant örökölt meg, és most ezek bérbeadásával fedezi különös hobbiját.

Ő tehát szerencsés helyzetben van, ám sokan vannak, akik nem hódolhatak a hasonló szenvedélyeiknek. Pedig nekik sem kell lemondani erről, sőt, akár még egy Ferrarit is bátran álmodhatnak maguknak, a közösségi vásárlás révén ugyanis bármit megszerezhetnek.

Ez az innovatív kereskedelmi modell ugyanis lehetővé teszi, hogy az érdeklődők együtt adják össze egy-egy luxustermék árát a „sok kicsi sokra megy” alapon. Tehát ha valaki például egy hasonló Subarura vágyna, akkor beszállhat a közös vételbe 400 forintos minimum beugróval. Ha a teljes díj összejött, a rendszer kisorsol valaki a résztvevők közül, aki hazaviheti a kocsit. Kvázi mint a lottónál. Viszont itt mindenki maga dönthet arról, mennyibe kerüljön a szelvény. A minimum beugró ugyan 350 forint, de óránként ugyanennyivel lehet növelni a betett összeget. Minél többet tesz be valaki, annál nagyobb az esélye kiválasztásra kerülni. A végén pedig a sorsolás győztese annyiért viheti el a terméket, amennyit bedobott a közösbe.

A lottóval ellentétben itt vesztesek sincsenek, mert a „nyeretlen lottószelvények” ára minden esetben visszajár. Azok, akiknek nem volt épp szerencséjük, úgynevezett multi-kedvezményként kapják vissza a pénzüket. Ezt utána egy olyan webáruház-szerű felületen költhetik el, ahol kedvező árú termékek széles palettája található az egyszerű háztartási cikkektől az Apple Macbookig.

Mindez egy ingyenesen letölthető telefonos applikáción keresztül érhető el. Ha tehát a lengyel szupernagyi úgy döntene, ideje másik kocsira, akár egy Porchéra vagy Ferrarira váltani, először itt érdemes próbálkoznia. Könnyel elképzelhető, hogy a legújabb szerzeményét már 4.000 Ft-ért viheti haza, veszíteni meg amúgy sem tud. Továbbá annyiszor próbálkozhat újra, ahányszor csak szeretne. Előbb-utóbb biztosan szerencséje lesz.

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Subaru,Közösségi Áruház,Közösségi Vásárlás,Porsche,Ferrari,multi-kedvezmény,szupernagyi,Michalina Borowczyk-Jedrzejek

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Subaru,Közösségi Áruház,Közösségi Vásárlás,Porsche,Ferrari,multi-kedvezmény,szupernagyi,Michalina Borowczyk-Jedrzejek

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák