A DualSense Edge™ vezeték nélküli kontroller már a megjelenés előtt megszerezhető

sony playstation dualsense edge közösségi vásárlás

Hamarosan elérhető lesz a DualSense Edge™ vezeték nélküli vezérlő.

Ez a nagy teljesítményt és személyre szabhatóságot szem előtt tartva megépített PS5-vezérlő arra inspirál, hogy saját, egyedi játékélményt alkoss, és a magad módján játssz.

Az idei Gamescom konferencián debütált a PlayStation legújabb kontrollere, a DualSense Edge™.

A Playstation 5 mellé eredetileg járó társánál jóval testreszabhatóbb, prémium kontroller már megjelenési dátumot is kapott. A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy a játékvezérlő 2023. január 26-tól lesz beszerezhető. Az ajánlott fogyasztói ár 199,99 dollár lesz, ami valamennyivel drágább, mint a konkurencia hasonló kategóriába tartozó kontrollere, az Xbox Elite Series 2.

A DualSense Edge-en cserélhetőek lesznek a karkupakok, a hátuljára tehetünk változtatható gombokat, és nem csak a karok személyre szabhatók, hanem még a ravaszok működése is.

Ha ez nem volna elég, az Edge-hez fonott kábel készült, használat közben pedig egyszerűen váltogathatunk az előre beállított profilok között. Mindemellett, ha éppen nem használjuk, a kontrollert és a sok kiegészítőjét egy menő tokban tárolhatjuk.

A DualSense Edge™ kontrollert már most elkezdhetik összedobni a Közösségi Áruházban az érdeklődők. Az eredeti árnál, akár 90%-al olcsóbban is hozzájuthatnak, több más luxustermékkel egyetemben. A megjelenési dátum után a termék egyből rendelkezésre áll annak, aki ilyen módon szerezte be a vadonatúj kontrollerét.

Érdemes megemlíteni, hogy a Közösségi Áruházban lehetőség nyílik különböző PS5 exluzívok, vagy akár egy Playstation 5 játékkonzol beszerzésére is.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints ide

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák