A brutálisan drága iPhone 15 is elvihető lehet 380 Ft-ért

kv iphone15

Közösségi Vásárlással ez is a legolcsóbban szerezhető meg.

Hiába a magas ár, a SocialStore-ban te döntesz arról, mennyibe kerüljön!

Hallottad, hogy a pletykák szerint jövő szeptemberben bemutatkozó iPhone 15 Ultra ára a 700.000 Ft-ot is elérheti, ezzel együtt pedig a többi 15-ös termék is jelentősen drágulni fog? Ha valóban így van, az hatalmas csapás lesz az Apple-rajongóknak. De nem a SocialStore-ban!

Teljesen mindegy ugyanis, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, itt nem változik az ára: az pedig pontosan annyi lesz, amennyit te jónak látsz. A minimum beugró 380 Ft, a teljes díjat pedig együtt dobjuk össze. Ha szerencséd van, 380-ért már a tiéd is lesz, 700.000 Ft-os ár esetén ráadásul minden résztvevő maximum 70.000 Ft-ot tehet be a közösbe.

Legrosszabb esetben a pénzt közösségi kedvezményként visszakapod, és azt 100%-ban levásárolhatod, például egy Apple AirPods Prón. Ebben az esetben az Apple-től 3200 forintnyi ingyenes indollárt kapsz, amiből ismét beszállhatsz az iPhone 15 Ultra megvételébe. Ha ezúttal szerencséd van, akkor szó szerint az Apple ajándékozott neked egyet a legújabb készülékéből!

Ha szeretnél többet megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints ide!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák