Egyedül drága?
Együtt összedobjuk.
Benne vagy?

Megjelent az új közösségi platform, az Allyos – SocialStore, ahol neked tetsző áron szerezheted meg álmaid luxuscikkeit, hála a közösségi finanszírozás megjelenésének az online vásárlásban.

Miért válaszd a közösségi vásárlást?

A Mercedesed árát Te döntöd el

A luxustermékek árát együtt dobják össze a résztvevők, és mindenki maga dönti el, mennyivel száll be. 3600 Ft például hogy hangzik?

Vásárlás kockázatmentesen

Közösségi vásárlásban csakis levásárolható kedvezménnyel lehet részt venni. Ha nem volt szerencséd, a betett összeget beválthatod az appon belül.

Ajándék feltöltés kedvenc márkáidtól

Vásárolj egyénileg, és a terméket kínáló üzletek és márkák bónusz beszálló összeggel ajándékoznak meg téged közösségi vásárlásaidhoz.

Csatlakozz influenszerekhez!

Légy tagja kedvenc infleunszered vásárlói csapatának vagy hozz létre saját csapatot a haverokkal! Ha vagytok tízen, már bármit megszerezhettek. 

Social és Store oldalak

Social oldal

A Social oldal a közösségi vásárlás színtere. Több ezer prémium és luxuskategóriás termék várja, hogy együtt összedobjuk az árukat. A minimum beszálló összeg mindegyik esetében 1 dollár (körülbelül 360 Ft), ami óránként ugyanennyivel növelhető. 

Store oldal

A Store-ban egyéni vásárlás zajlik. Ha nem volt szerencséd a Social részen, az ott használt és visszakapott beszálló összegedet itt beválthatod, illetve kérhetsz ajándék feltöltést is kedvenc márkáidtól vásárlásaid után. 

Ők már kipróbálták

Allyos Zsozéatya

“Maga az ötlet nagyon jó, hogy párszáz forinttal be tudsz ugrani egy nagyobb értékű dologba is akár.”

Zsozéatya

Allyos Rekál

“Nem vesztesz vele. Ez csak egy lehetőség. Az egész egy lehetőség kockázat nélkül.”

Rekál

Allyos Csillsz

“Nagyon szeretem, hogyha valami mögött tényleg van egy jó ötlet. Hogyha látom, hogy valaki kitalált valami újat, valami kreatívat, ami tényleg jól működik, ami tényleg megéri.”

Csillsz

Töltsd le az alkalmazást most!​

További információkért látogass el az Allyos weboldalra.