73%-kal jobb vásárlási eredmény. Mit jelent ez?

73%-kal_jobb_vasarlasi_eredmeny

Ha új vagy a közösségi vásárlók között, bizonyára sok kérdés merült fel benned, ami teljesen érthető. Új platform, új koncepció, új minden. Azt fontos leginkább tudatosítani, hogy ami itt zajlik, az nem sima vásárlás, hatalmas kedvezményekkel, hanem közösségi finanszírozás, ami az online vásárlásba épül. Tehát, nem arról van szó, hogy fix árengedménnyel, meghatározott időben a Tiéd lesz egy értékes termék. Ha a rövid távú izgalmak és akciók érdekelnek, akkor rossz helyen jársz. Itt folyamatos vásárlás zajlik, több száz prémium terméké egyszerre, melyek mindegyikébe be tudsz szállni minimum 1 dollárral. Együtt összedobjuk az árukat, és ha ez sikerült, akkor a rendszer kiválaszt egy szerencsést, aki megveheti az árucikket. Hangsúlyozzuk, megveheti, nem pedig megnyeri, ugyanis ettől függetlenül még fizetnie kell érte, ha haza akarja vinni. Pontosan annyit, amennyivel beszállt az ár közös összedobásba. Ha ez 37.000 Ft volt, akkor annyit, ha csak 3.700, akkor annyit.

Ha szeretnél többet megtudni a Közösségi Vásárlásról és működéséről, az alábbi oldalon még több infót találsz.

24 07 09 04
24 07 09 04

Levásárolható kedvezmények, közösségi finanszírozás, 90%-kal alacsonyabb ár

Sokan, akik újként csatlakoznak, könnyen belesnek abba a hibába, hogy ha az első néhány közösségi vásárlásuk során nem ők vihették el a terméket, kudarcként fogják fel a dolgot. Ez a lehető legrosszabb hozzáállás. Ne hagyd, hogy ez a gondolkozás meggátoljon abban, hogy eljuss arra a pro közösségi vásárlói szintre, ahol az álomtermékek, amikre mindig is vágytál, 90%-kal vagy még olcsóbban landolnak nálad egymás után. A közösségi vásárlás nem csak egy új vásárlási forma, de ha úgy tetszik, vásárlói életmód is, amiben annál jobban tudsz érvényesülni, minél aktívabb és elhivatottabb vagy. A SocialStore egy új közösségi platform is egyben, fogadjunk, hogy te is ott vagy néhány ilyenen. Belegondoltál már abba, hogy az ezeken eltöltött idő, a lájkok, megosztások mennyivel értékesebbek lehetnének, ha ezek mind hozzásegítenének téged egy nagyobb célhoz, egy iPhone, egy Samsung TV, egy Tesla megszerzéséhez? Na, ez az a mentalitás, amit ha magadénak érzel, akkor garatáltan értelmet fog nyerni az 73%-kal jobb vásárlási eredmény a számodra.

A közösségi vásárlás logikája viszonylag egyszerű: akit érdekel egy adott termék, beszáll, és az árat az érdeklődők együtt összedobják. Ha sikerült, egy szerencsés kiválasztott megkapja a vásárlás jogát, mindenki más pedig levásárolható kedvezményként kapja vissza a betett összegét és a platformon belül beválthatja azt. Azaz kockázata nincs senkinek, ezért is tudunk folyamatosan közösségi vásárlásokban részt venni. Egy termékbe általában több száz, több ezer, sőt, tízezer vásárló száll be, ebből kifolyólag ha új vagy, sajnos azt kell mondanunk, az első alkalommal kisebb az esélye annak, hogy Te vidd a cuccot. De ez nem jelent semmit.

@rekalofficial

Már számolni se tudom hanyadik PS5 talált gazdára… 🙂‍↔️ #fyp #rekal #allyos #streamer #nekedbe

♬ eredeti hang – Bölcs Richárd Márk

A második PlayStation 2 hónapon belül

Íme, a legsikeresebb közösségi vásárlók egyike, Tomi. Az ő példájából jól láthatod, miért mondjuk ezt. Évekkel ezelőtt csatlakozott a platformhoz, és az első néhány próbálkozása bizony nem volt sikeres. Ez persze nem tántorította el, folytatta tovább. Két hónap alatt 2 PlayStation 5 konzol és egy LG mosógép is az övé lett, mellette pedig csomó kisebb szerzeményt is begyűjtött, például parfümöket, ékszereket, édesség-csomagokat. Ezek közül a PS5-re költötte a legtöbbet, 35.500 Ft-ot. Ez ráadásul csak két hónap termése a számára, a korábbi évek alatt már húsznál is több nagyértékű luxuscikk lett az övé hasonlóan olcsón. Ezt jelenti tehát a 73%-kal jobb átlagos vásárlási eredmény: a hosszú távon összeadódó vásárlások összértékét, ha összehasonítjuk azzal, mindezekért mennyit fizetett volna egy hagyományos üzletben, akkor az ő esetében is valid ez a szám.

Közösségi vásárolni tehát időszakosan, alkalmanként nincs igazán értelme. Akkor hoz számodra is hasonló eredményt, ha aktívan görgeted az appot. Mindez persze semmivel sem kíván nagyobb erőfeszítést, mint az, ha bármelyik másik közösségi oldalon ütöd el az időt.     

Az Allyos – SocialStore közösségi app letölthető a Google Play és App Store felületekről!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

vásárlási eredmény

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

vásárlási eredmény

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák