2023-ban is lesz mit nézni a CinemaCity-ben

2023-ban-is-lesz-mit-nezni-a-cinemacity-ben

Ismét rengeteg izgalmas filmelőzetes jelent meg az idei Super Bowl alatt.

Idén is lesz miért ellátogatni a CinemaCitybe.

Ha pedig már CinemaCity, érdemes tudnod, hogy a két személyes belépőt a SocialStore-ban is lehetőséged van megszerezni kedvezményesen, vagy kedvezményből.

  • A Store-ban egyénileg veheted meg a giftcardot, akár 12 dollárért is, ha van gyűjtött közösségi kedvezményed. Ha nincs, vagy nem akarod felhasználni, akkor a CinemaCity maga ajándékoz neked 1 dollárnyi ingyenes feltöltést a Social-pénztárcádba, amivel közösségi vásárolhatsz. A Social oldalon bármelyik termék megvételébe beszállhatsz, legyen az egy Apple iPhone 14 Pro Max, egy Xbox konzol, vagy épp egy Tesla modell. Ha ezeket a mozitól kapott 1 dollárból szerzed meg, akkor maga a CinemaCity hívott meg a termékre.
  • A Social részen közösségi vásárlással is megveheted a két személyre szóló belépőt. A minimum beugró szintén egy dollár, ami óránként ugyanennyivel növelhető, egészen a célár 10%-áig. Ha nincs szerencséd, és ne te viheted, akkor a betett összeg visszajár, és azt levásárolhatod a Store-ban. A CinemaCity giftcard így például a 14 dolláros átlagár helyett 12-ért a Tiéd lehet.

Szeretnéd az alábbi filmek többségét ingyen, vagy az országszerte elérhető legolcsóbb áron megtekinteni a moziban? Akkor hajrá, irány a Store, és irány a Social oldal! Most pedig nézd meg az általunk 5 legjobban várt premier előzetesét!

Transformers: A fenevadak kora

  • bemutató: június 8.

5 év után visszatérnek a moziba az alakváltó robotok, ami az ígéretek szerint minden korábbinál hűségesebb lesz az eredeti játékok és rajzfilmek szellemiségéhez.

A galaxis őrzői vol. 3.

  • bemutató: május 5.

Végre megint együtt láthatjuk a hírhedt S-fejeket a vásznon, úgy tűnik, utoljára. A hírek szerint a Marvel ugyanisvégleg búcsút int a 2014-ben bemutatott csapatfelállásnak a trilógia befejezésében, amely az ígéretek szerint messzemenő következményei lesznek az MCU-ban.

Indiana Jones és a végzet tárcsája

  • bemutató: június 29.

A 80 éves színészlegenda, Harrison Ford idén ismét magára ölti egyik leghíresebb karakterének kalapját és ostorát az Indiana Jones-franchise legújabb részében, melyet a Logant és Az aszfalt királyait dirigáló James Mangold rendez. Sokáig vártunk erre a pillanatra, reméljük, megérte!

Halálos iramban 10.

  • bemutató: május 19.

A Halálos iramban-filmek rajongói is örülhetnek, idén ugyanis a 10. részt mutatják be a mozik, ami egyedülálló a hollywoodi filmek történetében. Dominic Toretto és családja új veszélyekkel néznek szembe, mi pedig megtippelni sem tudjuk, ezúttal milyen őrültségekkel rukkolnak elő a készítők a legutóbbi eszement mutatványok után.

Flash – A villám

  • bemutató: június 22.

A címszerepet alakító Ezra Miller botrányai és a DC-univerzum körüli átszerveződések miatt már az is kisebb csoda, hogy ez a film végre tényleg bemutatásra kerül. Az internet népe ugyanakkor különösen izgatottnak tűnik, maga a produkció pedig jelentős hatással lesz majd a DC-hősök jövőjére.

Ha szeretnél többet is megtudni a Közösségi Vásárlásról, kattints az alábbi linkre!

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

Ezek is érdekesek lehetnek...

Rólunk

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

Legolvasottabb

Szponzorunk

Felfedezés

Ismerd meg a közösségi Vásárlást!

Kategóriák