Közösségi Vásárlás

Share This Post

Hírek / Kiemelt / Multi-kedvezmény most!

A Subaru-mániás lengyel szupernagyinak sem kell többé spórolnia

A Subaru-mániás lengyel szupernagyinak sem kell többé spórolnia

A 87 éves lengyel szupernagyi, Michalina Borowczyk-Jedrzejek néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba és vált az internetezők egyik új kedvencévé. Lengyelországban egyenesen celebstátuszt vívott ki magának az idős hölgy, aki imádja a gyors kocsikat. Sok márkát kipróbált, ám egy ideje már csak Subaruval hajlandó közlekedni.

Legújabb szerzeménye egy 12,7 milliós WRX STi modell volt, amivel 200 km/h feletti sebességgel szokott száguldani az autópályán. Továbbá az 5,2 másodperces százra gyorsulás lehetőségével is előszeretettel él. Sokan csodálkoznak azon, hogy a nyugdíjas asszony hogyan tudja fenntartani a kocsikat. Talán nyert a lottón? Nos, Michalina annak idején több ingatlant örökölt meg, és most ezek bérbeadásával fedezi különös hobbiját.

Ő tehát szerencsés helyzetben van, ám sokan vannak, akik nem hódolhatak a hasonló szenvedélyeiknek. Pedig nekik sem kell lemondani erről, sőt, akár még egy Ferrarit is bátran álmodhatnak maguknak, a közösségi vásárlás révén ugyanis bármit megszerezhetnek.

Ez az innovatív kereskedelmi modell ugyanis lehetővé teszi, hogy az érdeklődők együtt adják össze egy-egy luxustermék árát a „sok kicsi sokra megy” alapon. Tehát ha valaki például egy hasonló Subarura vágyna, akkor beszállhat a közös vételbe 350 forintos minimum beugróval. Ha a teljes díj összejött, a rendszer kisorsol valaki a résztvevők közül, aki hazaviheti a kocsit. Kvázi mint a lottónál. Viszont itt mindenki maga dönthet arról, mennyibe kerüljön a szelvény. A minimum beugró ugyan 350 forint, de óránként ugyanennyivel lehet növelni a betett összeget. Minél többet tesz be valaki, annál nagyobb az esélye kiválasztásra kerülni. A végén pedig a sorsolás győztese annyiért viheti el a terméket, amennyit bedobott a közösbe.

A lottóval ellentétben itt vesztesek sincsenek, mert a „nyeretlen lottószelvények” ára minden esetben visszajár. Azok, akiknek nem volt épp szerencséjük, úgynevezett multi-kedvezményként kapják vissza a pénzüket. Ezt utána egy olyan webáruház-szerű felületen költhetik el, ahol kedvező árú termékek széles palettája található az egyszerű háztartási cikkektől az Apple Macbookig.

Mindez egy ingyenesen letölthető telefonos applikáción keresztül érhető el, aminek neve Allyos. Ha tehát a lengyel szupernagyi úgy döntene, ideje másik kocsira, akár egy Porchéra vagy Ferrarira váltani, először itt érdemes próbálkoznia. Könnyel elképzelhető, hogy a legújabb szerzeményét már 3500 Ft-ért viheti haza, veszíteni meg amúgy sem tud. Továbbá annyiszor próbálkozhat újra, ahányszor csak szeretne. Előbb-utóbb biztosan szerencséje lesz.

Share This Post

Tovább az eszköztárra