Közösségi Vásárlás

Share This Post

Kiemelt / NewsFeed

Legyen veled a közösségi vásárlók ereje!

Legyen veled a közösségi vásárlók ereje!

Május 4-ét évek óta a Star Wars napjaként ünneplik világszerte a kultikus űropera rajongói. Ez a franchise egyike azoknak, amelyek olyan elhivatott és globális kiterjedésű fanközösséget hoztak létre, melynek nemcsak mérete elképesztő, de ereje is van. Akárcsak a közösségi vásárlóknak.

A Star Warshoz kötődő tartalomgyártás új lendületet kapott, mióta a Disney stúdió elindította saját streaming-felületét, a Disney Plust. Itt olyan sikeres szériák futnak, mint A mandalóri, a Star Wars Látomások vagy A Boba Fett könyve. Júniustól végre Magyarországon is elérhetővé válik ez a szolgáltatás. Emiatt talán sokan gondolkodnak most azon, hogy új tv-készüléket és hangrendszert szerezzenek be otthonra a minél tökéletesebb Star Wars-élmény érdekében. Ezeket a rajongók közössége sajnos nem tudja megvenni helyettünk, a közösségi vásárlók viszont igen!

Ha ugyanis ennek a csoportnak a tagja valaki, vele lesz az Erő, akárcsak Luke-kal vagy Obi-Wan Kenobival.

Az ő fegyverük viszont nem a lézerkard lesz, hanem a multi-kedvezmény! A közösségi áruház, avagy a Social Store lényegében egy az online közösség erejére építő vásárlási felület, ahol több mint 200 világmárka és üzlet luxustermékét vehetjük meg másokkal együtt. Ha valaki például egy LG QNED 8K-s tévével, egy Sony Home Cinema házimozi-rendszerrel vagy egy Xiaomi Mi TV Boxszal szeretné feldobni az otthoni filmélményt, nincs más dolga, mint megkeresni ezeket a termékeket a Google Play vagy az Apple App Store áruházakból ingyenesen letölthető telefonos applikációban, majd rányomni az „IN” gombra. Ezzel be is szálltak az adott dolog közösségi vásárlásába. Velük együtt ezt még sok más ember is megteszi. A minimum beugró mindenki számára 350 forint, amit óránként ugyanennyivel lehet bővíteni. Ezzel saját esélyeinket növeljük arra, hogy mi vigyük haza a tévét, házimozirendszert vagy bármi mást.

A teljes díj tehát az érdeklődők kis összegű befizetéseiből gyűlik össze, ám végül csak egyvalakinek kell ténylegesen fizetnie. Ő az a szerencsés, aki hazaviheti a terméket, pontosan annyiért, amennyit bedobott a közösbe.

Mondanánk, hogy az Erő mutatja meg, ki legyen méltó a vásárlásra, de itt inkább egyszerű sorsolással dől el a kérdés. 

A többiek a betett pénzüket hiánytalanul visszakapják, úgynevezett multi-kedvezmény formájában. Nem véletlenül írtuk, hogy ez a közösségi vásárlók lézerkardja. Általa ugyanis a vesztés lehetősége minden esetben kizárt, sőt, a multi-kedvezmény révén idővel garantáltan megszerezhetjük, amire vágyunk. Akinek épp nem volt szerencséje egy közösségi vásárláson, a visszakapott pénzt fel tudja használni az app Store nevű oldalán, mely egy klasszikus webshopra hasonlít. Itt kedvezményes termékek sokasága található az Illy kávékapszulától az Apple MacBookig. Igény esetén akár egy Star Wars: Knights of the Old Republic játék is levehető a digitális polcról, amihez ha kell, vadiúj PlayStation vagy Xbox konzolt szerezhetünk közösségi vásárlással.

A multi-kedvezmény nem csak egy szimpla fénykard, hanem sokkal inkább olyan mit Darth Maul kétvégű szablyája. Az ugyanis nemcsak elbukott közösségi vásárlásaink után jár, hanem a sima Store-költések után is, melyet aztán bedobhatunk egy másik, éppen futó közösségi vásárlásba. Azaz, itt minden egyes vétel egy új lehetőség is arra, hogy megszerezzük, amire csak vágyunk annyiért, amennyit jónak látunk rákölteni.

A hagyományos áruházak kedvezményei ezzel aligha vehetik fel a versenyt. Jedi-elmetrükkök bevetése nélkül is bármit megszerezhetünk akár 99%-os kedvezménnyel. Az Erő ehhez pedig ott lapul a zsebünkben. Úgy hívják, Social Store. További infókért látogass el az alábbi weboldalra!

Share This Post

Tovább az eszköztárra