Közösségi Vásárlás

Share This Post

Kiemelt / Közösségi vásárlás celebekkel / Ők már közösségi vásárlók

Zsozéatya már négy közösségi vásárlást segített összehozni

Három sikeres kampány után a népszerű streamer saját energiaitala is elérhető lett a kínálatban.

Zsozéatya már négy közösségi vásárlást segített összehozni

Mindenki kedvenc szabadszájú Atyája, a videojátékok világának talán legfontosabb hazai streamere az elsők között volt, akik meglátták a fantáziát a közösségi vásárlás koncepciójában. Ő és az Allyos – SocialStore eddig három sikeres kampányt hozott össze, most pedig Zsozéatya tavaly piacra dobott saját energiaitala, az Nber is bekerült a kínálatba.    

A világ első közösségi vásárlás applikációja néhány évvel ezelőtt kezdte kibontani szárnyait a hazai piacon. Felhasználói köre azóta folyamatosan bővül, évente egyre több nagy értékű termék lel gazdára egy-egy dollárokért. A koncepció lényege, hogy az érdeklődők a drága luxuscikkek árát közösen adják össze, minimális összegek bedobásával. Ha a teljes díj összejött, a rendszer véletlenszerű sorsolással választ ki egy vásárlót, aki a rászánt összegért cserébe hazaviheti a terméket. Azok, akik nem kerültek kiválasztásra, de szintén benne voltak a tranzakcióban, a bedobott pénzüket levásárolható kedvezményként kapják vissza és használhatják fel egy klasszikus webshopra hasonlító felületen, ahol a tusfürdőtől a hűtőszekrényig szinte bármi megtalálható, kedvezményes áron. Veszíteni tehát senki sem tud.  

Zsozéatya volt az első nagyobb hazai influenszer, aki felfedezte az applikációban rejlő lehetőségeket. Segítségével már két PS4, egy Xbox és egy iPhone X került átadásra a szerencsés közösségi vásárlóknak. A legelső együttműködésre még a béta tesztelés időszakában került sor. Zsozé akkor egy vadonatúj, limitált God of War kiadású PS4 PRO játékkonzolra ugrasztotta rá a követőit, melyet végül Gergő vihetett haza, mindössze 1200 forintért. Az Atya személyesen juttatta el hozzá a szerzeményt egy esős délutánon. Bónuszként még egy 50, illetve egy 100 dollár értékű feltöltés is kiosztásra került a regisztrált felhasználók között. 

Az akció olyan jól sikerült, hogy nem volt kérdés, lesznek-e további hasonló kezdeményezései a Social Store-nak. Legközelebb egy Apple iPhone X-et sorsoltak ki, mely kampány közel 20.000 embert mozgatott meg Zsozé követői közül. A terméket végül Barnabás vihette haza, akinek az Atya a rá jellemző stílusban fejezte ki gratulációját: „Jó világ van, Barnabás. Meredjél ki! Négyszázezres telefont nyertél, az Isten áldjon meg!”. Az iPhone célára egyébként 349.990 Ft volt, amiből Barabásnak csak 300 forintot kellett kifizetnie. Eleinte ő maga is kételkedett abban, hogy ilyesmi egyáltalán lehetséges-e. Zsozé persze nem bírta ki, hogy ne húzza kicsit a nyertest. Többek között egy elmondása szerint nagy eszmei értékkel bíró lufit nyomott a kezébe, illetve adott neki néhány hasznos tanácsot, mit ne csináljon az iPhone-nal. Az átadásról készült felvétel itt tekinthető meg:

Ezután Zsozáatya nem egy, de rögtön két konzol, egy Xbox One S és egy Playstation 4 Pro kiosztásában segédkezett. Előbbit Márkó, utóbbit pedig Ádám vihette haza 300, illetve 3.000 forintért. A két szerencsés közösségi vásárló kapott az alkalmon, és rögtön dedikáltatta is a szerzeményét az influenszerrel. Önmagához hűen Zsozé ezúttal sem kímélte meg a sorsolás győzteseit a poénoktól: miután egyiküktől sem sikerült részesedést kialkudnia, az aláírását próbálta meg beárazni, de végül ez sem jött össze neki. Az átadásról készített videó itt tekinthető meg:

Az évek során Zsozéatya a Social Store egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb reklámarcává vált. Amikor tehát nemrég előállt saját energiaitalával, az Nberrel, nem volt kérdés, hogy az a közösségi áruházban is kapható legyen. A kartonos kiszerelés kedvezményes áron a Store-ban szintén megvehető, mely után multi-kedvezmény jár. Ezt később bármelyik nagyobb értékű termék közösségi vásárlásához fel lehet használni beugróként. Azaz, szerencsés esetben a következőleg átadott Xboxot vagy iPhone-t talán pont Zsozé frissítőjének ára fedezi majd. Ha többet is szeretnél megtudni a közösségi vásárlásról, látogass el az alábbi weboldalra

Share This Post

Tovább az eszköztárra