Közösségi Vásárlás

Share This Post

Kiemelt / Tanulj közösségi vásárlást!

5 tipp a sikeres közösségi vásárláshoz

5 tipp a sikeres közösségi vásárláshoz

Kipróbálnád magadat közösségi vásárlóként, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Van egy jó hírünk. A folyamat annyira egyszerű, hogy nincs szükség különösebb praktikákra vagy trükkökre ahhoz, hogy hozzájuthass az áhított termékekhez. Ez nem egy pókerjátszma, itt mindenki egyforma eséllyel indul, és senki sem veszíti el a pénzét. Azok számára, akiknek mégis kétségei támadnának az első vásárlás előtt, öt hasznos tippet gyűjtöttünk össze az elinduláshoz.  

Kezdd a böngészést a Store-ban!

A közösségi vásárlás egyik sajátossága, hogy a felhasználók egyszerre két webáruházba is beléphetnek, a Social, illetve a Store oldalakra. Előbbin zajlik a valódi közösségi vásárlás, míg utóbbi egy hagyományos webshop logikája szerint épül fel. A Store-ban az érdeklődők szinte bármilyen, a hétköznapokban szükséges terméket megtalálhatnak a mosószertől a kávéfőzőig. Ezekhez kedvezményes áron és ingyenes kiszállítással juthatnak hozzá. Fontos különbség azonban, hogy itt a termékek után úgynevezett multi-kedvezmények járnak, amelyeket szabadon fel lehet használni közösségi vásárlásra a Social felületen. Egyszerűen mondva, ha a hétvégi nagybevásárlásunk részeként megveszünk egy csomag toalettpapírt, két dollárnyi kedvezményt kapunk, amit bedobhatunk egy vadonatúj BMW vagy iPhone megvételébe.

Egyszerre több helyen is próbálj szerencsét!

A közösségi vásárlás során a szerencse dönti el, melyik vásárló kapja kézhez az adott luxusterméket. Ha tehát mindenképp haza szeretnél vinni valamit, azzal növelheted leginkább az esélyeidet, ha egyszerre több tranzakcióba is beszállsz. Szerencséd van, mert jelenleg nagyjából 200 világmárka termékei találhatók meg a kínálatban. Rád nézve semmilyen kockázata nincs annak, hány futó vásárlásban veszel részt, mert ha épp nem te leszel a kiválasztott, a bedobott összeget minden esetben felhasználható kedvezményként kapod vissza.

Növeld a rászánt összeget!

Ha viszont egy adott terméket szeretnél mindenáron hazavinni, akkor leginkább azzal növelheted az esélyeidet a kiválasztásra, ha minél nagyobb összeget szánsz a vásárlásra. Minél többet dobsz be, a te neved annál többször fog szerepelni abban a képzeletbeli üveggömbben, amiből a nyertes cetlit “kihúzza” a rendszer. Ugyanakkor azt mindenképp tartsd észben, hogy óránként maximum csak egy dollárral tudod növelni a befizetést!

Szólj a barátaidnak, ismerőseidnek is!

A közösségi vásárlás során az áhított luxuscikk sokszor nem azért nem kerül hozzánk, mert nem minket sorsol ki a rendszer. Olykor egész egyszerűen nincs elég érdeklődő, akik együtt összeadhatnák a termék árát. Ezért fontos, hogy ha nagyon vágysz valamire, vond be minél több barátodat, ismerősödet! Biztasd őket arra, hogy ők is adjanak be egy-egy dollárt, és akkor előbb-utóbb garantáltan összejön a díj. 

Csatlakozz be meglévő csoportokba.

Ha úgy érzed, ez sem lesz elég ahhoz, hogy időben összeadódjon a termék ára, vannak olyan online csoportok, ahol más közösségi vásárlók gyűlnek össze, és toboroznak társakat. Nézz szét, és lépj be egy ilyen csoportba, vagy akár hozz létre magadtól egyet!

Share This Post

Tovább az eszköztárra