Közösségi Vásárlás

Share This Post

Kié lesz? / Kiemelt / Multi-kedvezmény most!

Készülj fel a közelgő streaming-háborúra vadonatúj LG Smart LED okostévével akár 300 Ft-ért!

Készülj fel a közelgő streaming-háborúra vadonatúj LG Smart LED okostévével akár 300 Ft-ért!

Világszerte dübörög a streaming-szolgáltatók közti versengés. Magyarországon eddig a Netflix, az HBO GO, az Amazon Prime és az Apple+ közül válogathattunk, de idén újabb nagyágyúkkal bővül a kínálat. Márciusban az HBO Max, a nyár folyamán pedig a Disney+ is eléri hazánkat. Általuk olyan sikervárományos sorozatokhoz férhetünk hozzá, mint a Trónok harca előzményeit elmesélő Sárkányok háza vagy a Star Wars-mitológiát bővítő The Mandalorian.

Ezek a produkciók abszolút mozifilmeket megszégyenítő látványvilággal kápráztatják el a nézőket, és a maximális élmény érdekében a szolgáltatók a legjobb minőségben teszik elérhetővé őket a számunkra. A megfelelő okostévé beszerzésével tehát simán úgy érezhetjük magunkat a nappalinkban, mintha moziban lennénk. A négy fal közti filmnézés a pandémia alatt különösen fontos részévé vált a mindennapjainknak. Nem csoda, hogy egyre többet vagyunk hajlandók áldozni arra, hogy minél jobban tökéletesítsük ezt az élményt.

Sokan mégis megelégszenek a laptop képernyőjével, mert úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak, hogy ötévente félmilliós okostévébe invesztáljanak. Hiába vágynak rá, hogy esténként a párjukkal a kanapén összebújva folytassák közös sorozatukat.

Neked mennyit érne meg ez az élmény?

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a szükséges berendezést akár 300 Ft-ért is haza lehetne vinni?

Erre az egyedülálló megoldásra a közösségi vásárlás nyújt lehetőséget.

Annak lényege, hogy az ilyen módon elérhetővé tett luxuscikkek árát az érdeklődők közösen adják össze. Ha a díj összegyűlt, a rendszer véletlenszerű sorsolással választja ki azt a szerencsést, aki hazaviheti a kinézett LG vagy épp Samsung okostévét azért az árért, amelyet bedobott a közösbe. Óránként maximum 1 dollárt adhatunk hozzá a licithez, és minél többet szánunk rá, annál nagyobb esélyünk van kiválasztásra kerülni. Az említett márkák mellett több, mint 200 egyéb világmárka teszi elérhetővé árucikkeit ilyen módon.

A streaming esetében a barátok és ismerősök meghívása komoly gondot okozhat a szolgáltatóknak. Ilyenkor ugyanis csak egyvalaki fizet elő sokak helyett. A Netflix tavaly már komoly korlátozásokat is bevezetett emiatt. A közösségi vásárlás esetében viszont épp hogy ebben rejlik a siker kulcsa. Minél több barátodat, ismerősödet invitálod meg, hogy vegyen részt a licitálásban, annál gyorsabban gyűlik össze a vágyott televízió ára. Annál nagyobb az esélye annak is, hogy egyikőtök lesz a kiválasztott. 

Abban az esetben, ha nem mi vagyunk a szerencsések, a befektetett pénzünk nem veszik el. Azt ugyanis levásárolható kedvezményként kapjuk vissza, melyet utána a termékek széles palettáját kínáló Store felületen használhatunk fel, bármilyen árucikk megvásárlása során, melyekre ráadásul már eleve jelentős kedvezmények vonatkoznak. Bukni tehát semmiképp sem tudunk.

Mit gondolsz, érdemes lehet kipróbálni?

Share This Post

Tovább az eszköztárra