Közösségi Vásárlás

Share This Post

Multi-kedvezmény most!

Közösségi vásárlással a WC papír mellé IPhone 13 Pro is járhat

Közösségi vásárlással a WC papír mellé IPhone 13 Pro is járhat

A Közösségi Áruház nem egy hagyományos online webshop, mivel itt a jobbnál jobb közösen megvehető luxustermékek és a kedvező árú, világmárkás termékek multi-kedvezménnyel sorban követik egymást, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy élvezd a kedvezményeket és az Áruház nyújtotta előnyöket.

Tudtad? A Store oldalon bármikor tudsz gyorsan, kényelmesen, kedvezményesen és ingyenes szállítással vásárolni! Ráadásul a vásárlási élmény is sokkal jobb, hiszen itt nem kell kuponnapokra vagy egyéb promóciókra várnod azért, hogy spórolj egy keveset.

No de nézzünk egy hétköznapi példát, hogy szemléltessük miért is érdemes már ma közösségi vásárlónak lenned!

Tegyük fel, hogy a mindennapos használati eszközöket is online szerzed be, így jelen esetben a Közösségi Áruház Store felületén szuper áron rendeled meg a Zewa toalettpapírt. A vásárlásod a mellé a Zewa – vagy bármelyik másik 200 világmárka – ad 300 Ft kedvezményt, ami azonban nem egy szimpla kedvezmény. Ezzel a 300 Ft-tal ugyanis a Social oldalon be tudsz szállni a számodra legimpozánsabb közösségi aukciókba.

Így az alapból kedvezményes vásárlásod mellé kapsz plusz krediteket is, amiket felhasználhatsz a közösségi vásárlásodban, így akár 300 Ft-tal beszállhatsz pl. egy IPhone13 Pro megvásárlásba!

Mivel, ahogy írtuk is ez közösségi finanszírozás által történik, így a példánkban szereplő IPhone13 Pro-nak egy emeltebb 495.000 Ft-os ára van, amit a közösségi vásárlásban résztvevőknek kell közösen összedobnia. Gondolj bele, ha mindenki csak 600 Forinttal száll be a licitbe, akkor is csak 825 emberre van szükség, hogy valaki pár száz Forintért egy zsírúj IPhone tulajdonos legyen.

Itt nincs vesztes mivel, ha nem volt szerencséd egyszerűen csak visszakapod a kedvezményed!

A nem nyert közösségi aukciók beszállói ugyanis visszaszállnak a Store felületre kedvezményként, tehát amit a licitbe befektettél összeget, abból bármikor vásárolhatsz magadnak egy új terméket – természetesen kedvezményesen. Sőt akár 100%-ban is levásárolhatod.

Ugye látod, hogy sehol nem tudsz veszíteni?! 🙂 

Share This Post

Tovább az eszköztárra