Közösségi Vásárlás

Share This Post

Multi-kedvezmény most!

Álmaid autója így lehet tied 1 óra múlva

Álmaid autója így lehet tied 1 óra múlva

Ha hallottál már a Közösségi Áruházról, akkor biztosan tudod, hogy ez az az online oázis, ahol több mint 200 világmárka – köztük több neves autómárka – kínálja termékeit ingyenes szállítással és a forradalmian új multi-kedvezménnyel.

És hogy jön ehhez álmaid autója?

Kezdjük is az elején! A multi-kedvezmény lehetősége csak a Közösségi Áruházban érhető el, mely azt jelenti, hogy kedvezménnyel vagy kuponjaiddal teljes értékben be tudsz szállni számos luxustermék KÖZÖS megvásárlásába. Jól olvastad, a Social Store-on közösen dobjuk össze a termékek, így akár egy BMW 840I Coupe árát.

A közösségi aukcióba 1 kredittel, azaz 300 forinttal tudsz beszállni. Fontos, hogy a közösségi vásárlás során nem a legmagasabb licitelő, hanem egy véletlen kiválasztott játékos viheti el a terméket az általa beletett összegért, amint az licitálók közösen összedobták annak az árát. Így, ha a szerencse is melletted áll, akkor akár 300 Forintért tied lehet akár egy több 10 milliós BMW!

A Közösségi Áruház Social Store oldalán nem az a kérdés, hogy mennyi az annyi, hanem hogy vagyunk-e annyian, hogy összedobjuk egy luxusautó árát?!

Gondolj bele egy zsír új 15 millió Ft értékű luxusautóhoz csak 50 ezer ember szükséges csupán 300 Forinttal a zsebben.

Ezért nem kell semmi mást tenned, mint Közösségi Vásárlóként kedvezményesen vásárolni a Store oldalon és élni a multi-kedvezmény adta lehetőséggel! Meg persze szólni a haverjaidnak is, hogy csatlakozzanak ők is a vásárlás új dimenziójához, hiszen minél nagyobb a közösség annál gyorsabb lesz a nagyobb értékű cuccokat is megszerezni!

Oké, ez jól hangzik, de csak egy „nyerhet”…

Ez így van, de nálunk nincsenek vesztesek, sőt! Ha nem nyersz, akkor azt az összeget, amivel beszálltál az aukcióba teljes egészében levásárolhatod, hiszen ez multi funkciós kedvezmény.

Vagyis a közösségi vásárlással nem csak kedvezményesen és ingyenes szállítással rendelheted meg kiszemelt termékeid, de még próbára is teheted a szerencséd, és a legrosszabb, ami történhet, hogy „csak” kedvezményesen vásárolsz!

Ugye csatlakoztál már?

Share This Post

Tovább az eszköztárra