Közösségi Vásárlás

Share This Post

Kié lesz? / Ők már közösségi vásárlók

Olcsóbbat nem olcsóbban!

Közösségi vásárlás Olcsóbb

Ki ne hallott volna a Wishről, az AliExpressről és az ehhez hasonló „olcsó termékek” tárházát nyújtó webshopokról? Ha már te is rendeltél az említett oldalak egyikéről akkor bizonyára tapasztalhattad azt, hogy:

  • a kapott termék közel sem hasonlít a webshopban látott termékhez
  • sérült, silány, rossz állapotban kaptad meg a rendelésed
  • 1-2 alkalom után tönkre ment
  • a termékek minősége a minimálisan elvárt lécet sem üti meg…

Mondjuk ki, legtöbb esetben olcsón vásároltál, de gagyi, amit kaptál! 

Kétségtelen tény, hogy a kínai termékek olcsóságukkal és igen gyakran említett “egyszerűségükkel” tűnnek ki a sorból, de azért természetesen itt is vannak kivételek.

Attól, hogy valami olcsó, nem jelenti azt, hogy az silányabb, rosszabb minőségű, így mindig mindent drágán vagy az eredeti áron kell beszerezned.

Lényegi különbség van az olcsó termék és a kedvezményes termék között. A közösségi vásárlás segítségével vehetsz szuper világmárkás termékeket olcsóbban minőségromlás és színvonalcsökkenés nélkül. 

A legjobb helyre a Közösségi Áruház, ahol úgy tudsz vásárolni, hogy nem kell leadnod az igényeidből!

Ezzel nem csak te, hanem a platformon elérhető több mint 200 világmárka is jól jár, mivel a közösségi vásárlás a megoldás arra, hogy a gyártók is megtarthassák a minőséget, és te is olyan élményt kapj a vásárlás során amire azt mondod: ez nagyon megérte!

Ráadásul az ismert márkák vásárlásaid mellé multi-kedvezményt is adnak, így például ha most egy Philips hajvágót veszel azon Philips pontosan 10 dollárt azaz 3000 forintot ad neked szerencsét próbálni a közösségi aukciókban. Már 300 forinttal beszállhatsz a luxus termékekkel teletűzdelt aukciókba, ahol ha a többi licitálóval közösen 100%-ban összedobtátok a termék árát, akkor automatikusan kiválasztásra kerül a nyertes licitáló. 

Egy friss példát hozva, korábbi nyertesünk Barnabás csupán 300 Forintot tett bele a 349.990 forintot érő Apple iPhone-ba, amit azóta köszöni szépen boldogan használ a mindennapokban. 

Te Közösségi Vásárló vagy már?

Ha még nem csatlakoztál akkor itt az idő, ne maradj ki a közösségi vásárlás legnagyobb bulijából!

Ehhez nem kell mást tenned, minthogy letöltsd az ingyenes mobil app-ot, kreálj egy profilt, mellé pedig kapsz egy saját virtuális pénztárcát és vagy vásárolsz, vagy csatlakozol az éppen nyitott közösségi vásárlásokhoz.

Share This Post

Tovább az eszköztárra