Közösségi Vásárlás

Share This Post

Hírek / Multi-kedvezmény most! / Tanulj közösségi vásárlást!

Nem minden közösségi vásárlás, ami fénylik

Nem minden közösségi vásárlás, ami fénylik

Ki ne szeretné a kedvezményeket és a különböző pontgyűjtő akciókat? Ugyanakkor manapság egy klasszikus 10-20-40%-os akció önmagában édeskevés. Ma már nem elég, hogy kedvezményesebben vásárolunk, kell valami plusz, valami egyedülálló, ami a vásárlási élményt valóban fenomenálissá, izgalmassá és kényelmessé teszi. Erre is lett kifejlesztve a vásárlás új dimenziója, a közösségi vásárlás!

Pontgyűjtés vs. közösségi vásárlás

A kuponozás és közösségi vásárlás közötti óriási különbségekről korábban már írtunk, cikkünket ide kattintva olvashatod el, ha még nem tetted.

Ugyanakkor nem csak a kuponnapokkal csábítják az embereket az üzletekbe és bírják őket vásárlásra, hanem a különböző pontgyűjtő lehetőségek is erre vannak kihegyezve. Itthon a legelterjedtebb pontgyűjtő programok közé tartozik például a SuperShop. Lényege, hogy a vásárlásaidért pontokat kapsz, amiket később beválthatsz megadott termékekre vagy promóciókra, általában limitált ideig. Például kedvezménnyel vásárolhatsz tisztítószereket, kozmetikai termékeket, háztartási eszközöket, autós felszerelést, vagy akár barkács termékeket. 

Ez mind szép és jó, azonban nincs mellé élmény, nincs mellé izgalom, igazából nem ad semmilyen pluszt ez a fajta vásárlás a kedvezményeken kívül. Csupán egy kártya virtuális pontokkal, amiket egyszer vagy felhasználsz, vagy nem.

Nem minden közösségi vásárlás ám

Ha a kedvezményekre utazol, akkor nem kellenek kuponnapok és pontgyűjtő akciók ahhoz, hogy akciósan vásárolj. Ezt már számos közösségi oldalon (pl. Marketplace) megteheted. Azonban a közösségi oldalakon történő vásárlás nem jelent egyet a közösségi vásárlással, mert valójában nem együtt, a többiekkel közösen összedobva szereztél be valamit, hanem csak egy olyan oldalon találtad, ami például 20-30% kedvezményben részesültél, de nem is kapsz érte semmi pluszt, hogy ott vásárolsz.

Szemben az egyedülálló Közösségi Áruházzal, ahol szintén beszerezheted a legmenőbb cuccokat gyorsan és akciósan, de például egy Spar vagy bármely kuponos oldal nem ad ajándékba nyerési esélyt a kedvezményei mellé!

A Közösségi Áruház nem egy hagyományos áruház, mivel itt a jobbnál jobb közösen megvehető luxustermékek és a kedvező árú, világmárkás termékek multi-kedvezménnyel sorban követik egymást, neked pedig csak élvezned kell a kedvezményeket és az Áruház nyújtotta előnyöket. 

Mit is jelent ez? Az alapból kedvezményes vásárlásaid mellé kapsz multi-kedvezményeket – vagy másként hívhatjuk aukcióbeszállónak is -, amivel a Social oldalon próbára teheted szerencsédet. 

Így például akár 300 Forintból egy luxusnyaralás vagy egy vadiúj PS5 ütheti a markod! Jól hangzik, ugye?

A közösségi vásárlás annyival jobb a szimpla vásárlásnál, hogy mivel a közösség ereje segít olcsón megszerezni cuccokat, ezért nem korlátoz a termék ára, bármilyen luxustermék a tiéd lehet. Emellett pedig a vásárlás egy folyamatos izgalommal is párosul. 

Ezért pedig nem is kell semmi mást tenned, mint csatlakoznod a közösségi vásárlók táborához és kedvezményesen vásárolni!

Share This Post

Tovább az eszköztárra