Közösségi Vásárlás

Share This Post

Kiemelt / Multi-kedvezmény most!

Szia Uram, kell JBL 300-ért? Nem loptam!

Szia Uram, kell JBL 300-ért? Nem loptam!

Képzeld el, hogy a madaras teszkóban vásárolgatsz magadnak piperét és meglátsz egy parfümöt, ami most 5%-kal le van árazva, de te már hónapok óta ácsingózol rá. Eddig nem volt rá pénzed, igazából most sincs, de nagyon vágysz rá, és inkább nem veszel Pick szalámit csak sajátmárkásat, de kispórolod!

Legalábbis így érvelsz magadban. A pénztárnál felírnak a pontgyűjtő kártyádra még pontokat is érte, amin majd ha összegyűlik meg tudsz venni egy sokszorosára felárazott hátizsákot nagyjából az eredeti árán. De azzal nyugtatod magad, hogy legalább pontot is kaptál érte. 

Kifelé menet az Auchanból már kezd kicsit bűntudatod lenni a cucc miatt, mert ezt a gyerekre is költhetted volna, de most már nincs visszaút. És akkor még meg is környékeznek a parkolóban olyan “eredeti” termékekkel, amelyek véletlenül leestek a kamionról és most verhetetlen áron a tiéd lehetnek. PL.: egy JBL-nk kinéző hangszóró 300 Ft-ért? Kamunak hangzik, nem? De háromszázért a hülyének is megéri, akkor is ha bóvli. Egye fene, hazaviszed. 

Szóval elmentél a boltba dezodorért, vettél egy neked luxusnak számító cuccot, rosszul érzed magad miatta, nem is nagyon kaptál érte semmi kedvezményt, és ráadásul rád is tarháltak egy használhatatlan hangszórót ami már hazafelé a kocsiban szétesett. 

Nem valami kellemes kép arról, hogy hogyan vásárolunk, nemde? De mondd, hogy nem igaz!

Azt gondoljuk, hogy a vásárlással nem csak spórolnod kellene, de élvezned is kell! A közösségi vásárlással mind a kettő megvalósul. 

Nézzük, hogy milyen lenne ugyanez a beszerzés, ha a közösségi áruházat használod hozzá.

Otthon felemeled a dezodoros flakont, és rájössz, hogy pótolni kell. Úgy ahogy vagy házipapucsban, köntösben átslattyogsz a kanapéhoz és belépsz a közösségi áruházba. A Social felületen éppen van egy 6 darabos AXE csomag, az elég lesz egy darabig. 

Ki se mozdultál, fel sem öltöztél, benzint sem pazaroltál, de már spóroltál a bolti árhoz képest 2 dollárt, mert 31 USD helyett csak 29 USD-ért vehetted meg a pakkot. Ha vannak felhalmozott kedvezményeid, amiket beváltanál, akkor további 4 USD-vel olcsóbb a csomag.

És most jön a java. Mert a közösségi áruház nem pontokat ad a vásárlásodra, hanem Social krediteket, amivel próbára teheted a szerencsédet. Azonnal, nem amikor összejön, és nem amikor betelik a füzeted. 

Mondjuk benevezel egy JBL-re! Eldöntöd, hogy neked 300 Ft-ot, vagyis egy kreditet ér meg az a termék, vagy beleraksz többet és így növeled a nyerési esélyeidet. 

4 kredittel például már 1:20-hoz az odds, hogy a tiéd lesz egy eredeti JBL GO 3. És ezért az esélyért nem kellett az Auchan parkolóban bizniszelni, és a cucc sem fog szétesni, mert originál. 

Aztán mégsem lett a tiéd? Nem para. Ha összejött az ára, akkor megkapod a beszállóidat Store kreditben, amit aztán felhasználhatsz kedvezményként amikor megveszed itt a kinézett luxusparfümöt. 4 dollárt máris spóroltál rajta. 

Ugyanott vagy, de mégsem. Ugyanazokat a termékek vannak nálad,, de nagyobb kedvezménnyel vetted meg (vagy ingyen, mert nyerted) és jobb minőségben. Ráadásul a városban sem kellett bóklásznod miatta. 

Mert bármennyire is simlisen hangzik, a közösségi áruház nem az Auchan parkoló.

Itt a nyerési esélyek ajándékba jönnek, és a vesztett aukcióidból fogsz tudni kedvezményesen vásárolni. Ez pedig nem kamu.

Otthonról, kellemetlenségek, kimozdulás és szállítási költségek nélkül vásárolhatsz. Mi ebben a jó a másik oldalon. A márkák azt akarják, hogy az ő eredeti termékeiket vedd meg, jó áron és ahhoz a legjobb élményed fűződjön. Ezért kínálják a termékeiket a közösségi áruházban multi kedvezménnyel. 

Nem is kell ezt ragozni, te is tudod, hogy a piros pirulát kell választanod a kék helyett!

Share This Post

Tovább az eszköztárra