Közösségi Vásárlás

Share This Post

Kié lesz? / Kiemelt / Multi-kedvezmény most!

Nem kell halálos gyerekjátékokba bocsátkozni a Macbookért!

Nem kell halálos gyerekjátékokba bocsátkozni a Macbookért!

Téged is utolért már a Squid Game őrület? Egyre kisebb az esély rá, hogy nem hallottál még a Squid Game-ről – magyarul Nyerd meg az életed! sorozatról-, de azért hogy képbe kerülj, röviden leírjuk mi is ez az új láz. 

Te meddig mennél el egy Macbookért?

A Squid Game egy új dél-koreai Netflix-sorozat, melynek témája egy bizarr és halálos játék. A sorozatban óriási adósságokat felhalmozó, több tucatnyi embert bezárnak egy hatalmas játszótérre, ahol az egyes játékok teljesítésének két kimenetele lehet: vagy teljesíted és továbbjutsz a következő játékba, vagy elbuksz és akkor lelőnek.

Mégis miért menekülnek halálos játékokba a résztvevők? Mert legfőbb vágyuk a pénz, és általa a régóta vágyott luxus élet és termékek, eszközök birtoklása. Ezért pedig akár meghalni is képesek. Elég bizarrul hangzik, nem?

Ha neked is a legmenőbb világmárkákra fáj a fogad, azonban nem akarsz sem csődbe menni, sem élet-halál harcba bocsátkozni, akkor van egy jó hírünk!

A megoldás nem más, mint a közösségi vásárlás!

A közösségi áruházban több, mint 200 világmárka kínálja termékeit akciósan, ingyenes szállítással és garanciával, egy teljesen egyedülálló módon: multi-kedvezménnyel!

Ha még nem tetted, akkor csatlakozz ehhez az új generációs vásárlási megoldáshoz, és legyél Te is közösségi vásárló! Mutatjuk is, hogy miért!

A Közösségi Áruház Store részlegén számos világmárka kínálja termékeit elérhető áron, ráadásul világon egyedülálló kedvezmény típussal. Miért is jó ez? Amellett, hogy gyorsan, kényelmesen, akciósan és ingyenes szállítással vásárolsz, a vásárlási élmény is sokkal jobb, hiszen nem kell Black Friday-ekre vagy bármilyen kuponnapokra várnod a kedvezményekért. Már ez is szuperül hangzik, de van benne egy extra csavar, amitől neked is leesik az állad:

Ismerkedj meg a multi-kedvezmény lehetőségével, mely csak a Közösségi Áruházban érhető el!

A közösségi vásárlásaid után krediteket kapsz, amikkel ingyen beszállhatsz a legmenőbb luxuseszközök megvásárlásába a Social oldalon. Tehát, ingyen próbára teheted a szerencséd, zéró kockázattal. Ha sikeres volt a közösségi aukció, tehát a többi licitálóval közösen 100%-ban összedobtátok a termék árát, akkor automatikusan kiválasztásra kerül a nyertes licitáló, aki az ő általa befektetett összegért jut hozzá a Macbook Prohoz vagy bármelyik más luxustermékhez.

És ha nem te nyertél? Nem fogsz meghalni, sőt elbukni sem, mivel a nem nyert közösségi aukciókba befektetett dollárjaid visszaszállnak a Store felületre kedvezményként, amit újabb termékek vásárlásba befektethetsz! Mint láthatod, itt nincs élet-halál harc, egy sima vásárlással,  egy kis szerencsével akár egy luxus BMW is ütheti a markod, ha közösségi vásárló vagy! 

Te csatlakoztál már?

Share This Post

Tovább az eszköztárra