Közösségi Vásárlás

Share This Post

Multi-kedvezmény most!

Multiplikáld a kedvezményeket!

Multiplikáld a kedvezményeket!

„10% kedvezmény nem kedvezmény!” – ettől a vásárlói panasztól aztán biztosan égnek álla a haja a márkáknak és gyártóknak, hiszen a termékek ára egyben a minőséget is jelenti, és ha engedniük kell az árból, akkor az előbb utóbb a termék minőségére megy rá. De ha őszinték vagyunk egyet kell értenünk vele. Mi az a 10% kedvezmény? 

A ma vásárlója azonban nem akar teljes árat fizetni, mert úgy érzi, ha már versenyeznek érte a márkák, akkor megjár neki az a plusz élmény, amit a vásárlással szerez. Eddig ez az élmény maximum az akciós ár lehetett. Kaptunk 10-20-30% kedvezményt időszakosan és örültünk a nagy szerencsénknek, hogy mekkora bizniszt csináltunk és hogy lehúztuk a márkákat.

De tényleg akkora biznisz a szimpla kedvezmény, és akkora élmény az, hogy megveszed a kávékapszuládat párszáz forinttal olcsóbban?

Úgyis elköltöd a szállítási költségre vagy raksz még néhány plusz terméket a kosaradba, amire semmi szükséged, hogy megünnepeld a spórolásodat. Neked se egy nagy buli, de a márkáknak se éri meg, hogy egyre csak akciózzanak, mert ha a jónép hozzászokik, akkor az neki veszteség, és te is azon kapod magad, hogy a szokott minőség helyett majd kínai kisgyerekkel gyártatott silányságot veszed meg ugyanannyi pénzért, ugyanakkora kedvezményért.

De akkor mi a megoldás, hogy a gyártók is megtarthassák a minőséget, és te is olyan élményt kapj a vásárlás során amire azt mondod: ez nagyon megérte?

Hát a multi kedvezmény! Itt az ideje, hogy másként gondolj a vásárlásra és a szimpla kedvezmények helyett multi kedvezményekre hajts!

Miért multi? Mert borzasztó sokoldalú!

Számoljunk!

Kinéztél magadnak egy Apple iPad Pro-t! Csomó helyen megvehetnéd, lehet, hogy még akciós is lesz valahol. Kapsz 10% kedvezményt, na bumm, 30 000 Ft-tal olcsóbban jutottál hozzá. Örülsz, mert nem tudod (még), hogy ez a 30 000 Ft lehetne akár akár több millió forintnyi ajándék termék is (vagy akár több tízmillió forintnyi, itt most nem túlzunk, tényleg). 

Merthogy, ha a közösségi vásárlásban veszed meg a terméket, akkor nem csak hogy kedvezményeket válthatsz be mellé, de kapsz ingyen nyerési esélyeket is, ahol simán benne van, hogy az iPad mellett egy Teslát is hazavihetsz.

Na de vissza a kalkulációhoz. Az iPad most 1200 dolcsi a Store oldalon, ami már alapból 25 dollár mínusz jelent a bolti árhoz képest, de érvényesíthetsz rá további 120 dollár kedvezményt. 

Tegyük fel, hogy neked van már felhalmozva 10 dollár DISCOUNT-od, azt úgy gondolod, hogy beforgatod. Mivel a maximális kedvezmény 120 dollár, ezért a maradék 110 dolcsit megkapod SOCIAL kreditként, ez 110 esélyt jelent neked arra, hogy beszállj licitekbe, ahol az 50 dolláros vásárlási utalványtól kezdve a 600 000 dolláros luxuslakásig bármit elvihetsz!

Vegyünk egy olyan esetet, hogy berakod, mind a 110 IN-t és az licitek 5%-át viszed, és átlagosan 100 dolláros termékeket nyersz. A 30 000  Ft-os egyszeri kedvezményed helyett van 185 000 Ft értékű plusz terméked és nagyjából még 100 Dollár továbbra is felhasználható kedvezményed, amiből veszel még magadnak valami csecse dolgot a STORE-on! Vagy, egy dollárt beleraksz egy autóba és bumm, viszed azt. Bármi meglehet.

De joggal mondjátok mi van akkor, ha egyszer se nyersz a liciteken. Nem mondjuk, hogy ez lehetetlen, a közösséfi vásárlásban nincs garancia a nyerésre, csak arra, hogy nem tudsz veszíteni.

A multi funkciós kedvezmény nem véletlenül multi!

A nem nyert közösségi aukciók beszállói visszaszállnak a STORE felületre DISCOUNT-ként, tehát még mindig lesz 110 dollárnyi kedvezményed, amit újabb termékek vásárlásba fektethetsz! Akár 100%-ban is levásárolhatod. Sehol, de sehol nem tudsz veszíteni.

Kb. ugyanannyi kedvezménynél vagy, mintha egy másik felületen vetted volna meg, de itt még próbára is tehetted a szerencséd, és a legrosszabb, ami történhet, hogy kedvezményesen vásárolsz!

Most komolyan ezek alapján mi értelme törni magad azon, hogy a szimpla kedvezményeket hajkurászod? Már egy mosószer vásárlással olyan kedvezmény lavinát indíthatsz el, ami egy lakásig is vezethet. Hol van még ilyen élmény?

Share This Post

Tovább az eszköztárra