Közösségi Vásárlás

Share This Post

Multi-kedvezmény most!

A szimpla kedvezmeny a múlté, itt a Multi-Kedvezmény!

A szimpla kedvezmeny a múlté, itt a Multi-Kedvezmény!

Te Közösségi Vásárló vagy már? A Közösségi Áruház a hely, ahol több mint 200 szerződött világmárka kínálja termékeit ingyenes szállítással és a kedvezmény egy forradalmian új generációjával, a multi-kedvezménnyel. Nevéből adódóan ez már többfunkciós kedvezmény. Igy vagy hagyományos módon spórolsz vele a gyártok jóvoltából, vagy szinten a gyártok jóvoltából beszállsz vele másokkal drága termékeik közös vásárlásába, és igy akár 300 Forintért megveheted a luxustermékeiket.

Ahhoz, hogy jobban képbe kerülj, miért éri meg neked is a vásárlás új dimenzióját használni a mindennapokban egy egyszerű esettanulmányt vizsgálunk meg.

Figyelj, mert ennek ismereteben csakis igy fogsz vásárolni holnaptól!

A közösségi vásárlás során kettő módja is van annak, hogy jó áron vedd meg a kiszemelt luxus terméket: kedvező áron vagy sokkolóan olcsón. Példánkban legyen ez egy Lancôme La Vie Est Belle csomag.

Tegyük fel, hogy szeretnéd kedvezményesen beszerezni akár magadnak, akár barátnődnek az említett Lancôme ajándékcsomagot. Ahelyett, hogy besétálnál a hozzád legközelebbi Douglas üzletbe vagy megrendelnéd valamelyik hazai webshopból egy órás a összehasonlító és megbízhatóság ellenőrzési idő pazarló procedúra után, erősen ajánlott meglesned a Közösségi Áruház Store felületét, hogy elérhető-e ott a termék. Miért? Mert a Store részlegen több száz világmárka kínálata található meg elérhető áron, ráadásul világon egyedülálló kedvezmény típussal. 

Ha lecsekkoltad a mobil platform Store-jaban, akkor láthatod, hogy az eredeti árhoz képest 2700 Forinttal olcsóbban, vagyis 26.100 Forintért már hozzájuthatsz az ajándékcsomaghoz. Ha pedig korábban már részt vettél méltán népszerű közösségi aukciónkban, akkor az ott szerzett további kedvezményeket egyből be is válthatod, így már 77 dollárért tied lehet a Lancôme szett! És még ki sem kellett mozdulnod otthonról azért, hogy 20 dollárt megtakaríts…

Szóval mit nyertél ezzel? Gyorsan, kényelmesen, akciósan és ingyenes szállítással vásároltál! Ráadásul a vásárlási élmény is sokkal jobb, hiszen nem kell kuponnapokra várnod a kedvezményekért, mivel akár a kanapédon ülve egy pohár borral a kezedben megveheted kiszemelt kedvencedet. 

 

De manapság ez már senkinek sem elég! Ismerkedj meg a multi-kedvezmény lehetőségével, mely csak a Közösségi Áruházban érhető el!

Amennyiben még új Közösségi Vásárló vagy és üres a Kedvezmény Számlád ahova a Social oldalról gyűjtheted vissza azt a pénzt amivel szerencsét próbáltál, de nem te nyertél (igen, jol olvastad, itt nem veszítesz azzal, hogy próbára teszed a szerencséd, ezt extrába kapod!). Így feltűnhet az a furcsaság, hogy itt ezzel a vásárlással kapsz ingyen 3000 Forintot (10 dollár), mint kredit. Tehát ha itt veszed meg a Lancome-ot 2700 Forinttal olcsóbban az átlag kisker ártól, akkor az ingyenes szállítás mellé kapsz meg 3000 Forintot kreditbe. Kapirgáljuk már a Multi-Kedvezmény fogalmat, igaz? Nos. Mit tudsz csinálni ezzel a 3000 Forint kredittel? Például beszállni egy BMW M850i Coupe luxusautó közös megvásárlásába és megnyerni, azaz megvenni vele ha te voltál a szerencsés kiválasztott! De ne szaladjunk ennyire előre.

Tehát ez esetben vásárlásod mellé kapsz 10 Indollar kreditet (3000 Ft), amit használni tudsz a Social oldalon, mely a közösségi áruház azon része, ahol a közösségi “aukciók” folynak. A kapott kreditet így fel tudod használni ahhoz, hogy beszállj számodra tetsző aukciókba, helyesebben közösségi vásárlásba. Ezt nevezzük multi-kedvezménynek, melyet itt minden gyártó biztosít.

A Lancome parfümös példánál maradva tegyük fel, hogy a Social oldalon, ahol közösen dobjuk össze a termékek árát. Kinéztél magadnak egy 15.000 Forintos Notino ajándékkártyát, így beszállsz ebbe a közösségi aukcióba 1 kredittel, azaz 300 forinttal. A közösségi vásárlás során nem a legmagasabb licitelő, hanem egy véletlen kiválasztott résztvevő személy viheti el a terméket az általa beletett összegért, amint az érdeklődők összedobták az árát. Így, ha a szerencse is melletted áll, akkor akár 300 forintért tied lehet a 15.000 Forintot érő Notino ajándékutalvány.

Számoljunk egy kicsit! 

26.100 Forintot költöttél, ebből vettél magadnak egy Lancôme La Vie Est Belle ajándékcsomagot. Ezért a vásárlásodért kaptál 3000 Forintot ajandekba kreditkent, amiból 300 Forinttal beszálltál a Notino vásárlási kupon aukciójába, ahol te nyerted a 15.000 Forint értékű Notino kupont, amiből meglepheted magad, barátnőd vagy barmely családtagod akar karácsonykor is, elkölthető szabadon választott termékekre.

Vagyis az elköltött 26.100 Forintodért szereztél egy Lancôme szettet, melynek eredeti ara 28.800 Forint volt, plusz egy Notino utalvánnyal is gazdagodtál, melynek értéke 15.000 Forint, azaz 41.100 Forintnyi érték lett a tied a Közösségi Áruházban csupán pár kattintással! 

És ez csupán egy kísértekül példa, mert a 15.000 Forintos Notino vásárlási utalvány helyett, akár egy luxus lakást is behúzhatsz, vagy a korábban említett luxus BMW sportkocsit, aminek a 72 millió Forintos cellára már 12%-ban összejött! Dani peldául 500.000 Forintnyi termeket vett már 90.000 Forintért, és hálásan köszöni, csakis ajánlja mindenkinek!

Ezért nem kell semmi mást tenned, mint Közösségi Vásárlóként kedvezményesen vásárolni a Store oldalon és élni a multi-kedvezmény adta lehetőséggel!

Jól hangzik ugye? Pláne, ha a példában szereplő 3000 Forintból fennmaradó 2700 Forintot beleteszed a BMW M850i-be és te leszel a szerencsés. Belegondolni is megremeg az ember, hogy már van egy hely, ahol Lancome jóvoltából 26.100 Forint vásárlás melle egy 72 milliós luxussportkocsit is hazavihet az ember. De akar minden nap egyet.

 

És ha nem volt szerencsém?

Joggal merül fel a kerdés. Mi van, ha a Lancome-tol ajandékba kapott 3000 Forint Multi-Kedvezmennyel a Social oldalon semmiben nem én leszek a szerencsés?

Eddig mindig veszítettek az emberek a puszta szerencse teszteléssel. De ennek vége. Felkészültél a válaszra? Levásárolhatod! Így van.

Ha nem nyersz, akkor ismét levásárolhatod, hiszen ez multi funkciós kedvezmény, emlékszel? Ezert kaptad ajándékba, hogy a közösség erejével akár álomtermékeket is megvehess.

Szóval, ha nem nyertél semmit a közösségi vásárlásokban, akkor ezt a kreditként kapott 3000 Forintot visszakapod a Store oldalon a fentebb már említett Kedvezmény Számládra, és levásárolhatod bármely terméken!

Ismét a példánknál maradva, igy már a következő 26.100 Forintos Lancome szettet már csak 23.100 Forintért kell megvenned, ráadásul a szállítás minden esetben ingyenes.

Nos, varázslat? Dehogy. Csupán egy technológiai újításon esett át az online vásárlás és funkciót kapott a kedvezmény!

Ha a fenti példa téged is meggyőzött és szeretnél a következő sikersztorink főszereplője lenni, akkor csatlakozz! Ne felejts el szólni a haverjaidnak, hogy csatlakozzanak ők is a közösségi vásárlás adta élményhez, hiszen minél nagyobb a közösség annál gyorsabb lesz a még nagyobb értékű cuccokat is megszerezni!

Share This Post

Tovább az eszköztárra