Indollar

1000 Indollar lelt gazdára Rekálnak hála

Nem akármilyen hónapon van túl Rekál vásárlói csapata a SocialStore közösségi platformon. Nem elég, hogy meglett az influenszer ezredik csatlakozója, a FIFA hazai királya különleges módon hálálta meg a tagok lelkesedését.

Bárki, aki áprilisban legalább egyszer feltöltötte egyenlegét bármilyen tetszőlegesen választott feltöltési csomaggal, részt vett egy extra sorsoláson, aminek díja nem kevesebb, mint 1000 szabadon felhasználható Indollar volt. Ha még esetleg nem vagy képben a közösségi vásárlással kapcsolatban, akkor bizonyára több kérdés is felmerült benned ezzel kapcsolatban. Például hogy mi az az Indollar, mi az a vásárlói csapat, és hogy jön mindehhez Rekál.

Mi a Közösségi Vásárlás?

A közösségi vásárlás egy olyan innovatív vásárlási forma, aminek során drága luxuscikkek árát a résztvevők együtt, közösségi finanszírozáshoz hasonló módon adhatják össze kis összegekből, majd a végén egy szerencsés kiválasztott meg is veheti az összedobott tételt az általa betett összegért cserébe.

Mi az Indollar?

Az Indollar, vagy más néven közösségi kedvezmény az egyetlen pénzforma, amivel ilyen vásárlásban részt lehet venni, ez az Allyos – SocialStore saját bejegyzett vádjegye, amit feltöltéssel vagy különféle termékek megvásárlása mellé lehet szerezni bónuszként. Az Indollarnak két fontos sajátossága van.

  • Az egyik, hogy az értéke jóval többet ér a hagyományos dollárénál, hiszen például 10 Indollar bedobásával könnyen elvihető egy komplett PlayStation 5 konzol vagy akár Tesla is.
  • A másik sajátossága, hogy azok, akik nem kerülnek végül kiválasztásra, ám segítettek összedobni egy termék árát, a betett Indollarjuknak csupán a közösségi funkcióját veszítik el. Ilyenkor az hagyományos levásárolható kedvezménnyé válik a számukra az appon belül, el nem veszik. Ennélfogva kockázatuk nincs.

Rekál is segít összedobni álomtermékeidet

A közösségi vásárlás világszerte csak az Allyos – SocialStore közösségi platformon űzhető, ami sok szempontból hasonlít a Facebookhoz, az Instagramhoz és más hasonló social-oldalakhoz. Bárki regisztrálhat profilt, és már a különféle influenszerek is jelen vannak itt, mint Rekál. Ők nem csak jelen vannak, de úgynevezett vásárlói csapatokat is szerveznek, melyekhez bárki csatlakozhat. A résztvevők kedvenc hírességükkel együtt szállnak be az úgynevezett vásárlási versenybe, az ő segítségével szerezhetik meg álmaik termékeit a nekik tetsző árakon.

Mint említettük, Rekál csapata már elérte az ezer főt, és úgy tűnik, hogy az influenszer nem is tervez itt megállni. 2000 főnél 2000 Indollart, 5000 főnél vajon 5000 Indollart sorsol majd ki a felhasználók között? Kiderül hamarosan.

Rekál csapata eddig abszolút hasított, az influenszer kiemelt céltermékéből, azaz a Sony PlayStation 5-ből már többet is sikeresen összedobtak a tagok. Volt, aki 7200, és olyan is, aki mindössze 3600 Ft-ért jutott hozzá a PS5-höz. Sőt, olyan is, aki kettőt is bezsákolt a konzolból. Neki Rekál nemrég személyesen adta át a legújabb SocialStore-szerzeményét, ezzel együtt pedig az 1000 Indollar győztesét is kihirdette az alábbi videóban:

@rekalofficial

Már számolni se tudom hanyadik PS5 talált gazdára… 🙂‍↔️ #fyp #rekal #allyos #streamer #nekedbe

♬ eredeti hang – Bölcs Richárd Márk

Az Allyos – SocialStore közösségi app letölthető a Google Play és App Store felületekről!

Rólunk

Közösségi Vásárlás

Köszöntünk a közösségi vásárlók blogján!

Értesülj elsőkézből a Közösségi Áruház legfontosabb újdonságairól, kedvenc márkáid legfrissebb híreiről, és inspirálódj több száz sikeres közösségi vásárló történetéből. 

Közösségi Vásárlás csapata

A Platform

Közösségi Vásárlás

Felfedezés

Ismerd meg a Közösségi Vásárlást!

Kategóriák